stanley Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Zapowiada się mega ciężki weekend więc trzeba trenować
pajda Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Zapowiada się mega ciężki weekend więc trzeba trenować tzn robimy litra u ciebie w sobote
stanley Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Zapowiada się mega ciężki weekend więc trzeba trenować tzn robimy litra u ciebie w sobote nie ma mnie przez week w domu - firmowy wyjazd chłopaki nie płaczą na tvn
Pucek Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Zapowiada się mega ciężki weekend więc trzeba trenować Będzie się lało...
pajda Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 cisza jak makiem zasiał , chyba każdy w garażu liże felgi na summer cars
ucho.77 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 sam się muszę wylizać nawet auta nie chciało mi się czyścić
pajda Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 sam się muszę wylizać nawet auta nie chciało mi się czyścić i tak idzie na lawete to nikt nie dojrzy bo bedzie wyżesz stał na lawecie
Rekomendowane odpowiedzi