Multis Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Jak zwykle... Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 przeca tu już tylko Miszka reza bo przeca już wszyscy mają s-line ino misza się ostoł
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 idźta w c**j. auto rozbebeszone jutro kończymy nigdy więcej rezania fisutu najgorsza decyzja nic nie gra,nic nie pasuje, wszystko boli, auto szrot może jutro zmienie zdanie jak będzie komplet
stanley Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 idźta w c**j. auto rozbebeszone jutro kończymy nigdy więcej rezania fisutu najgorsza decyzja nic nie gra,nic nie pasuje, wszystko boli, auto szrot może jutro zmienie zdanie jak będzie komplet trzeba było zostać przy B5
akjam Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 idźta w c**j. auto rozbebeszone jutro kończymy nigdy więcej rezania fisutu najgorsza decyzja nic nie gra,nic nie pasuje, wszystko boli, auto szrot może jutro zmienie zdanie jak będzie komplet
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Miszka, spokojnie, ogarniesz bez problemu Chyba trzeba wpaść do Was i obadać Twoją furkę
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 turzoldaj znac jak bedziesz gotowy jak co pisz tutaj bo po wczorajszym tel nie działa
pajda Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Miszka, spokojnie, ogarniesz bez problemu Chyba trzeba wpaść do Was i obadać Twoją furkę tylko żeby miszke na spocie spotkać to musi gwiazdka z nieba spaść
turzol Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Miszka jam gotow do rezania pazdzierza
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 no to co ja się zbieram powoli ino że ja małą muszę zabrać tak więc za jakieś 30 min będe daj nr na pw to dryndne z drugiego fona jak sbędę wychodził
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Miszka, spokojnie, ogarniesz bez problemu Chyba trzeba wpaść do Was i obadać Twoją furkę tylko żeby miszke na spocie spotkać to musi gwiazdka z nieba spaść Kiedyś czytałem że był Mnie też u Was już długo nie było, ale mały absorbuje strasznie i nie ma kiedy jechać. Jest coraz większy więc myślę że będzie łatwiej
Ravu Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 :hi:Już korek na zakopiance Wszyscy na chatę wracają .
Rekomendowane odpowiedzi