stanley Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 właśnie nie moja poszła dziś z kuzynką na tany, ja siedzę w doma o suchym pysku sam z małą - właśnie zasnęła i co teraz ? woda mineralna w sobote ? jedno, dwa piwka wiosny nie czynią...
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 właśnie nie moja poszła dziś z kuzynką na tany, ja siedzę w doma o suchym pysku sam z małą - właśnie zasnęła i co teraz ? woda mineralna w sobote ? jedno, dwa piwka wiosny nie czynią... wiesz, że ja piwa nie pijam, z resztą gdybym pijał piwo te pewnie z 5 minimum by szło na posiedzenie
stanley Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Młody śpi, zaraz idę Alę uspać, a później .... piwko już czeka
turzol Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Elo ja dziś bawiłem się w lakiernika,ta dokładk z tyłu już mnie tak wkurwiała że doj**ałem ją szprejem - nie będzie mnie drażniła do czasu zakupu s-line oto efekt agro tuningu Multis tym razem bez tyrytytek o kierwa aleś doj**ał do pieca powiedz, że to paint Edytowane 15 Listopada 2014 przez turzol
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Elo ja dziś bawiłem się w lakiernika,ta dokładk z tyłu już mnie tak wkurwiała że doj**ałem ją szprejem - nie będzie mnie drażniła do czasu zakupu s-line oto efekt agro tuningu Multis tym razem bez tyrytytek o kierwa aleś doj**ał do pieca powiedz, że to paint powiem Ci, że lakier siadł z puszki jak dla mnie zadowalająco, jebnąłem najpierw szlif papierem później podkład na czarno i na końcu LY7W z puchy naprawdę nie wygląda to źle, gorzej to przejście gdzie końćzy się srebrny i zaczyna czarny bo widać nierówności - ale jak na prowizorkę to moim zdaniem aż takiej lipy nie ma
turzol Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Na żywca obczaje, ale z wlewem podtlenku mogłeś się spasować bo troche krzywo to przejście wyszło
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Na żywca obczaje, ale z wlewem podtlenku mogłeś się spasować bo troche krzywo to przejście wyszło tam jest wgniotka właśnie od tego wlewu i nie szło inaczej
Ravu Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 DO Bry wieczór Pany, opłaca się coś takiego kupywać ? http://allegro.pl/nakladki-na-lusterka-chromowe-in-pro-audi-a4-a6a8-i4752118666.html ja mam już je ponad dwa lata i są ok Oczywiście to tylko moje zdanie. a ten tylko ori i ori A jak się to prezentuje (jakość, itp) ? Bo kto to pozna czy ori czy nie ori
turzol Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ładna suka http://allegro.pl/audi-rs6-c5-orange-lambo-100-zdjec-i4797881113.html
franciszek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Na żywca obczaje, ale z wlewem podtlenku mogłeś się spasować bo troche krzywo to przejście wyszło tam jest wgniotka właśnie od tego wlewu i nie szło inaczej Własnie miałem pytac czy jest tam wgniotka.Nie jest zle lewa strona wyszła wybornie prawa jak Artur wspominał ale skoro inaczej się nie dało. Miszka nie pierd..i się w tancu. Za to kolor masz przedni srebrny najbardziej siada w a4 dalej ciemny grafit potem czarny itd
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ładna suka http://allegro.pl/audi-rs6-c5-orange-lambo-100-zdjec-i4797881113.html ostatnio na światłach przy biedrze robiła nawrotkę czarna RS6 - już z daleka było widać, że z tym autem jest "coś nie tak" napompowana bestia
stanley Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ładna suka http://allegro.pl/audi-rs6-c5-orange-lambo-100-zdjec-i4797881113.html jak kiedyś szukałem B5, to znalazłem B5 1.9tdi + q + cały możliwy wypas,który był do wybrania w B5 ( webasto, podgrzewana kiera, nawet chyba solar dach był itp itd) ale miała curva korby z tyłu Stała wtedy na ebayu w cenie B6
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Na żywca obczaje, ale z wlewem podtlenku mogłeś się spasować bo troche krzywo to przejście wyszło tam jest wgniotka właśnie od tego wlewu i nie szło inaczej Własnie miałem pytac czy jest tam wgniotka.Nie jest zle lewa strona wyszła wybornie prawa jak Artur wspominał ale skoro inaczej się nie dało. Miszka nie pierd..i się w tancu. Za to kolor masz przedni srebrny najbardziej siada w a4 dalej ciemny grafit potem czarny itd no niestety wgniotka ale ta dokładka i tak wyląduje w koszu - gdyby nie było tej dziury od LPG, nie miała wgniotki, nie była pęknięta to może i bardziej bym się przyłożył, co do koloru to dzięki taki się trafił wcześniejsze a4 miało taki sam ale to czysty przypadek, rezanko z zewnątrz jest mega widoczne
turzol Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ładna suka http://allegro.pl/audi-rs6-c5-orange-lambo-100-zdjec-i4797881113.html ostatnio na światłach przy biedrze robiła nawrotkę czarna RS6 - już z daleka było widać, że z tym autem jest "coś nie tak" napompowana bestia czarną rs6 c5 na rejce SPS jeździ sobie taki kapelusznik +50. Często ją widuje
ucho.77 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 A jak się to prezentuje (jakość, itp) ? Bo kto to pozna czy ori czy nie ori wykonanie jest OK , i tylko te zryciuchy z forum zauważą że to nie ori
pajda Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 marianku jak tam moje koła bo zima idzie ? Nie bedzie zimy W poniedzialek podjade do SO po swoje i na wtorek podrzuce ci kpl marianku jak tam moje koła bo zima idzie ? to jeszcze ich nie odebrałeś PS. to zdrówko pany , jaś dziś zawędrował do mnie
ucho.77 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 . Miszka rezacz pełną gębą robi się z Ciebie a przy niskobudżetowych modach 'mistrz' jaś dziś zawędrował do mnie burżuj
franciszek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ładna suka http://allegro.pl/audi-rs6-c5-orange-lambo-100-zdjec-i4797881113.html ostatnio na światłach przy biedrze robiła nawrotkę czarna RS6 - już z daleka było widać, że z tym autem jest "coś nie tak" napompowana bestia czarną rs6 c5 na rejce SPS jeździ sobie taki kapelusznik +50. Często ją widuje Nie pamiętam dokładnie czy to ten koles właśnie z SPS,ale chyba to on się ogłaszał na alledrogo. Przejazdzka RS6 jak dobrze kojarzę
pajda Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 . Miszka rezacz pełną gębą robi się z Ciebie a przy niskobudżetowych modach 'mistrz' jaś dziś zawędrował do mnie burżuj a co
ucho.77 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ładna suka http://allegro.pl/audi-rs6-c5-orange-lambo-100-zdjec-i4797881113.html ta rs-a jest z SJZ dość często ją w Pawłowicach widuję na pompie a z tą z SPS spikłem się raz,i quwa okazało się że moje nie jedzie . to zdrówko grzaniec na te zimne jesienne dni
Rekomendowane odpowiedzi