franciszek Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 A przymierzam sie... jak mi zaś coś z małą nie wyskoczy... Patryk pojechałbym za Tobą będzie szybciej i bez motania się po parkingach w SCC. Lub jak chcesz możemy jechać moim autem.
Multis Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 A gdzie tu motanie. Jak sie ugadujemy?
akjam Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja niestety nie dojadę no chyba, że po 20ej... W kontakcie.
akjam Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Żebyście nie byli ostatni Edit: Nie dojadę jednak bo nie udało się więc wcześniej z roboty.
Multis Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzieki pany za spociszona kebs nawet był dobry....
Multis Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Pajda ... Floppy Music by Minihui - Super Mario Bros:
oprych Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 multis jak bym wiedział ze zawitasz do Katowic to bym ci ten układ podrzucił a tak będzie leżakował
franciszek Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzieki Pany za spocik i kebab Miło było poznac
pajda Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zaczynamy na parkingu podziemnym SCC a później lecimy na kebsa do Petry http://www.yelp.pl/biz/petra-kebab-katowice co mnie ostatnio rozjebało, wracam z baletu najebany - to normalne, idę spać, rano oczywiście po beknięciu i kupie czuje, że był kebab ale to też jakby norma, po kilku dniach loguję się na kredytówce, a tam transakcja kartą właśnie w Petrze - i tak dowiedziałem się, że można już tam płacić kartą- ot taka mała historia z cyklu urzekła mnie twoja historia ... dzięki pany za spocisza
pajda Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 czyli następny spot w ST można by, może miszka sie przyciagnie http://www.bbc.com/sport/football/live-scores
franciszek Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 czyli następny spot w ST Zapraszamy
Multis Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 multis jak bym wiedział ze zawitasz do Katowic to bym ci ten układ podrzucił a tak będzie leżakował Jaki układ?
oprych Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 od składania luster - może go przerobisz pod siebie albo u kogoś będzie działać ja odpuszczam moda wyprułem już instalacje
pajda Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 http://allegro.pl/a8-quattro-keylessgo-pneumatyka-lift-okazja-zobacz-i4791848169.html%C2'>
akjam Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 od składania luster - może go przerobisz pod siebie albo u kogoś będzie działać ja odpuszczam moda wyprułem już instalacje Why? Edit: Szpilka u KW
oprych Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie mam pojęcia dlaczego układ był poprawiony a jednak po chwili działania staje się bezużyteczny wiec stwierdziłem ze odpuszczam Już byłem u samochodowego elektryka aby mi przymierzyl dokładnie instalacje drzwi i pociągnęłe przezemnie kable no i na moje nieszczęście wszystko jest OK
Multis Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie mam pojęcia dlaczego układ był poprawiony a jednak po chwili działania staje się bezużyteczny wiec stwierdziłem ze odpuszczam Już byłem u samochodowego elektryka aby mi przymierzyl dokładnie instalacje drzwi i pociągnęłe przezemnie kable no i na moje nieszczęście wszystko jest OK Trza zamienic z uchowym. Ja jednak twierdze ze masz cos ppdupcone... Macie kopie 1:1 ty na nowych flakach...
Rekomendowane odpowiedzi