Multis Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zboro Ty jakiś do Dimana podobny jestes ?Właśnie. Wbijaj dziś.... Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nie dam rady mały choryJa też miałem z małym w nocy o 1 szpital z krtanią... EchWysłane z taboreta G3
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie.
Multis Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie. Moje to sie chyba w niedziele na sankach załatwiły. Wysłane z taboreta G3
Zboro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie. Dobrze mówisz jakby był mróz i prawdziwa zima to by te wirusy i inne pozabijało a człowiek by się hartował
Multis Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie. Dobrze mówisz jakby był mróz i prawdziwa zima to by te wirusy i inne pozabijało a człowiek by się hartowałDo hartowania to ja mam coś innego Wysłane z taboreta G3
Zboro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie. Dobrze mówisz jakby był mróz i prawdziwa zima to by te wirusy i inne pozabijało a człowiek by się hartowałDo hartowania to ja mam coś innego Wysłane z taboreta G3 Hehe
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie. Dobrze mówisz jakby był mróz i prawdziwa zima to by te wirusy i inne pozabijało a człowiek by się hartował Maja u mnie też została w domu bo przeziębiona. Taka pogoda, raz ciepło, raz zimno... Zima, to powinno doyebać śniegiem i mrozem a nie jakieś takie. Dobrze mówisz jakby był mróz i prawdziwa zima to by te wirusy i inne pozabijało a człowiek by się hartowałDo hartowania to ja mam coś innego Wysłane z taboreta G3 Dla siebie też mam ale ciężko dziecku polać.
Zboro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Multis o ile dobrze pamiętam to wozisz płyn do hartowania w bagażniku w butelce po Kubusiu
Multis Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Multis o ile dobrze pamiętam to wozisz płyn do hartowania w bagażniku w butelce po Kubusiu Ten jest akurat dla 2.5 Wysłane z taboreta G3
franciszek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Jak się uda to wpadnę dziś na spota Horneth PW Edytowane 27 Stycznia 2015 przez franciszek
Zboro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Chłopaki pomoże ktoś zakodować dzisiaj centralny z alarmem żeby jedne drzwi się otwierały i żeby się zamykał po 15km/h??
oprych Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak sie Pajda zjawi to go zagadaj aby pozabierał graty i poszukaj kodowania
Zboro Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja mam kompa i kabel i próbowałem kodować ale d*pa.
Rekomendowane odpowiedzi