Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 bee na shellu pw masz full[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:17_________________________________________________kedziorek, keżorek się odezwał ???
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Pucek widzę żeś się dzisiaj mało narobił bo humor ci się trzyma [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:14_________________________________________________ Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: Ty znasz na pewno dużo takich miejsc chyba że jedziemy sobie kupić jakieś dresy? noo dzisiaj tylko 5 ton przerzuciłem a tak w ogóle to dłuuugi weekend bo w poniedziałek dopiero na noc... [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:18_________________________________________________to nic, spadam baaajo
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jak coś napisze to ci dam znać Max e no to widzę że wkońcu coś zrobiłeś Pucek w tej robocie a wogóle na jaki poziom zjeżdżasz?
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Pucek widzę żeś się dzisiaj mało narobił bo humor ci się trzyma [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:14_________________________________________________ Kędzior tak bądź gotowy na 16:45 oki a gdzie jedziemy na panienki ? :gwizdanie: Ty znasz na pewno dużo takich miejsc chyba że jedziemy sobie kupić jakieś dresy? noo dzisiaj tylko 5 ton przerzuciłem a tak w ogóle to dłuuugi weekend bo w poniedziałek dopiero na noc... [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:18_________________________________________________to nic, spadam baaajo narat różowy do zobaczenia na spociszu
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jak coś napisze to ci dam znać Max e no to widzę że wkońcu coś zrobiłeś Pucek w tej robocie a wogóle na jaki poziom zjeżdżasz? kędzior dres uprasowałeś bo na gliwice w dresach wpadamy :polew:
krolu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 bee na shellu pw masz full[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:17_________________________________________________kedziorek, keżorek się odezwał ??? juz opróżniłem
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jak coś napisze to ci dam znać Max e no to widzę że wkońcu coś zrobiłeś Pucek w tej robocie a wogóle na jaki poziom zjeżdżasz? kędzior dres uprasowałeś bo na gliwice w dresach wpadamy :polew: oczywiście zakładam mój ulubiony jaskrawo zielony
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jak coś napisze to ci dam znać Max e no to widzę że wkońcu coś zrobiłeś Pucek w tej robocie a wogóle na jaki poziom zjeżdżasz? kędzior dres uprasowałeś bo na gliwice w dresach wpadamy :polew: oczywiście zakładam mój ulubiony jaskrawo zielony co masz zamiar w tym dresiku na A4 stanąć i na maca uzbierać czy na wydech ci braknie :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ja widziałem wczoraj fajne dresy w Realu :> tylko, że one były firmowe Umbro a Kędzior ty wolisz No Name'y z tego co sie oriętuję [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 17:39_________________________________________________fajrant na dziś... widzę, że wszyscy na Gliwice pocisnęli
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja siedzę w pracy i szlag mnie trafia! Kto pojechał na Gliwice?
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja siedzę w pracy i szlag mnie trafia! Kto pojechał na Gliwice? Max, Krolu, Keżor, Rafal, Kędzior i Kanar tak przedstawia się nasza delegacja z Katowic [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________i moze Oko [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________miałem do nich dojechać, ale po roboci to już mi się nie chciało
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja siedzę w pracy i szlag mnie trafia! Kto pojechał na Gliwice? Max, Krolu, Keżor, Rafal, Kędzior i Kanar tak przedstawia się nasza delegacja z Katowic [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________i moze Oko [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________miałem do nich dojechać, ale po roboci to już mi się nie chciało No ja też miałem jechać ale musiałem przyjść do pracy choć myślałem, że mi się dziś upiecze.
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja siedzę w pracy i szlag mnie trafia! Kto pojechał na Gliwice? Max, Krolu, Keżor, Rafal, Kędzior i Kanar tak przedstawia się nasza delegacja z Katowic [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________i moze Oko [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________miałem do nich dojechać, ale po roboci to już mi się nie chciało No ja też miałem jechać ale musiałem przyjść do pracy choć myślałem, że mi się dziś upiecze. co ty zrobisz z tą kasą???
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja siedzę w pracy i szlag mnie trafia! Kto pojechał na Gliwice? Max, Krolu, Keżor, Rafal, Kędzior i Kanar tak przedstawia się nasza delegacja z Katowic [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________i moze Oko [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 22:18_________________________________________________miałem do nich dojechać, ale po roboci to już mi się nie chciało No ja też miałem jechać ale musiałem przyjść do pracy choć myślałem, że mi się dziś upiecze. co ty zrobisz z tą kasą??? He he he... :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ja już wróciłem a reszta widzę że nie :mysli:
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jest ktoś chętny na jutrzejsze tankowanie??? PS. prezes zgodził się żebyście tankowali u mnie
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jest ktoś chętny na jutrzejsze tankowanie??? PS. prezes zgodził się żebyście tankowali u mnie No dziś mówisz jak ja zalałem na maxa?!
Rekomendowane odpowiedzi