Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30% U kaski był problem z urlopem dostała ultimatum początek lipca albo sierpnia to wzięła to drugie heh Ty bo Kaśka mi tu mówi ze może przerobić na wrzesień trzeba pomyśleć jak coś hmmm Hmmmm....może i ja do kawalkady się podepnę ?? ...tyle ,że mam dylemat pajdy .... Edytowane 19 Lutego 2015 przez Arturoo
Multis Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30% U kaski był problem z urlopem dostała ultimatum początek lipca albo sierpnia to wzięła to drugie heh Ty bo Kaśka mi tu mówi ze może przerobić na wrzesień trzeba pomyśleć jak coś hmmm Hmmmm....może i ja do kawalkady się podepnę ?? ...tyle ,że mam dylemat pajdy .... Eee tam gadasz jakbyś 2.5 miał... Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30% U kaski był problem z urlopem dostała ultimatum początek lipca albo sierpnia to wzięła to drugie heh Ty bo Kaśka mi tu mówi ze może przerobić na wrzesień trzeba pomyśleć jak coś hmmm Hmmmm....może i ja do kawalkady się podepnę ?? ...tyle ,że mam dylemat pajdy .... dlatego ja nawet nie podejmuję tematu dobry
oprych Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Czuje się lżejszy o jakieś 450ml ;D Dziś Gliwice?
akjam Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Czuje się lżejszy o jakieś 450ml ;D Dziś Gliwice? Zorganizowałeś sobie tym samym dzień wolny na rezanie?
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Tak czerwony mocz po burakachKażdy z nas ma jakieś tam swoje zboczenia
oprych Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Taa w szczególności posiadacze 2,5 w automacie
pajda Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Czuje się lżejszy o jakieś 450ml ;D Dziś Gliwice? Jedziesz? Bo może ...
oprych Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 jade bynajmniej tak jak ostatnio bede po wizycie u ziomka w gliwicach
Mario22 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Pajda i oprych... Czytaj posty a nie haha Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi