akjam Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 W d*pach się poprzewracało I kto to mówi ?
oprych Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Miszka bierz będziesz miał na zapas w razie W ! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309789-a4-b6-b7-silnik-18t-bex-caly-kompletny-na-swap/
Miszka82 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Miszka bierz będziesz miał na zapas w razie W ! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309789-a4-b6-b7-silnik-18t-bex-caly-kompletny-na-swap/ ładnie mi życzysz jak szukałem silnika to pisałem z tym gościem I jeszcze taka złota myśl w sumie to tyczy się dokładnie tego co wkleiłeś: Siedzę dziś w robocie, już miałem praktycznie fajrant i wzięło mnie na przemyślenia i........doszedłem do wniosku, że jak mam "kape" silnika za sobą to co takiego będę musiał kupić, żeby było drogie więc podjąłem decyzję, że rezam dalej trzeba złoma doprowadzić wyglądu. no chyba, że multi padnie w międzyczasie, a wtedy sznurek i na strych ps, zderzak już garażu i to nawet na pełnym legalu - stara wie, że kupiłem i nawet jej powiedziałem prawdziwą cenę psyyt woda mineralna ale mam nadzieję, że to niebawem zmienię
Miszka82 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 heh no jakoś tak mnie wzięło znalezione na forum Mierzyłem rozstaw z nowego passsata i wydaje sie byc taki sam jak w A4. Ale fizycznie nie mierzyłem.
Miszka82 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 poprawić później porządnie wódą i K.O gwarantowane
Miszka82 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Właśnie tak jak mówisz o k**wa wykrakałem to do jutra Akjam
stanley Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 psyt budwesier nie odpisaleś na mojego sms
Horneth Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 A ja jutro do pracy... ale popołudniu na urodziny %%%%% Stasiu wydaliście dziś tego niebieskiego golfa ? żeby wpadł na ten miesiąc
stanley Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 A ja jutro do pracy... ale popołudniu na urodziny %%%%% Stasiu wydaliście dziś tego niebieskiego golfa ? żeby wpadł na ten miesiąc nie wiem bo poszedłem do dom, ale na 100% będzie na ten miesiąc
pajda Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 psyt budwesier nie odpisaleś na mojego sms tzn. kiedy, gdzie ?
pajda Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 chyba we wtorek po spocie aha chodzi ci o CRO to temat cały czas otwarty
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Właśnie tak jak mówisz a mnie ostaatnio wzielo na kasztelany i jak nie przepadam za piwem, to kasztelanka atakuje prwie codziennie
akjam Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Właśnie tak jak mówisz o k**wa wykrakałem to do jutra Akjam Jestem Właśnie tak jak mówisz a mnie ostaatnio wzielo na kasztelany i jak nie przepadam za piwem, to kasztelanka atakuje prwie codziennie Ja też nie przepadam za piwem dlatego czysta choć dzisiaj piwem poprawiłem. Hit combo!
Rekomendowane odpowiedzi