Mario22 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 I Top Gear 22 na BBC Brit Powered by LG G3s
Majkel Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Chłopy nikt nie jeździ w okolice Warszawy? Szukam transportu kół z turzolowego garażu na mazowsze.Czasem jeżdżę ,gdzieś, po coś ....nie masz jak odebrać ? Kurier za 60 to zgarnie ...zrobić cztery paczki osobne ,zabezpieczyć i sio.Gdyby cena nie zadowalała...mogę to zgarnąć ekstra od tyszaków i Ci podrzucić....zupa dla 2,5 to jakieś 500 + fatyga hmmm...2litry finki nie będzie za drogo chyba + jakieś oczywiście drobne na wydatki .... Nie wspominając o .. Czy też wal na pw jak będziesz zdecydowany ostatnie foty mnie rozjeb*ły
Multis Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ja sie narazie lawetowalem z powodu chłodnicy... Wysłane z taboreta G3 Nigdy z tak błachego powodu nie ściągałem lawety [emoji14]olew:Wolałem nie skończyć tak jak Ty Wysłane z taboreta G3
pajda Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 I Top Gear 22 na BBC Brit Powered by LG G3s na tvn turbo nowa seria automaniak
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Chyba taniej jednak kurier wyjdzie Ja tylko po koleżeńsku odpowiedziałem na apel Kolegi z forum
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) herbatka na nocce Edytowane 1 Marca 2015 przez Arturoo
ucho.77 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ja jeszcze raz psyt,i dalej do roboty moja chce mnie zajecha zajechać
akjam Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ja jeszcze raz psyt,i dalej do roboty moja chce mnie zajecha zajechać herbatka na nocce Ja nie wiem czy będę miał urlop na BT! Arturoo wybierasz się?
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 właśnie ...mam z tym problem .....pewnie do ostatniej chwili będę czekał .....nie dostanę urlopu na chwilę obecną....czekam na cud Pański
ucho.77 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Żeby nie było rezam na chacie Jeszcze chwila i sąsiedzi mnie zaebią za wiercenie
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Żeby nie było rezam na chacie Jeszcze chwila i sąsiedzi mnie zaebią za wiercenie jak by mi kto wiercli o tej porze to do roboty by smigal rowerem
akjam Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Dziwie się, że jeszcze nikt Ci nic nie zrobił za tą wiertarkę.
ucho.77 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Wiercenie z godzine temu skończyłem,teraz już tylko wkrętarka chodzi Quwa dziś jakiś uj o 8mej rano zaczął borować
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 i tak się dziwię ,że przy niedzieli takie rzeczy robi się
Rekomendowane odpowiedzi