Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 ucho drugi drin wjechał.... akjam a6'tkę ...takie tam wozidełko dojechaliśmy typowi cukiereczka
Multis Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 U mnie szwagry były, 0,7 pękło Ten ino wali... Psyyyyt. Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 U mnie szwagry były, 0,7 pękło Ten ino wali...Psyyyyt. Wysłane z taboreta G3 W końcu nic nie musze rezać,wiec mogę
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 takie rzeczy to kobieta ogarnia a mi wątroba może tego nie wytrzymać
pajda Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 ucho drugi drin wjechał.... akjam a6'tkę ...takie tam wozidełko dojechaliśmy typowi cukiereczka czyli nie było zakupu ... czyli się migasz migać się nie miga , coś o tym wiem
stanley Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 dojechaliśmy typowi cukiereczka ale hamulce ma nowe Za kilka dni do niego napiszę czy opuści jeszcze trochę za wykryte przez nas usterki
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 ucho drugi drin wjechał.... akjam a6'tkę ...takie tam wozidełko dojechaliśmy typowi cukiereczka czyli nie było zakupu ... nie .............facet dał w długą przed nami jak wróciliśmy z przejażdżki
secio84 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Co to byliście oglądać naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 taa...but w podłodze... -Panie to nie hamuje.... -co Pan mówi...hamulce są nowe...480 złoty za tarczę .... -ale to nie hamuje...nie ważne nawrotkę prawie bym przeleciał Co to byliście oglądaćnaciepane z GT-I9195 ce pińć dojechaliśmy typowi cukiereczka ale hamulce ma nowe Za kilka dni do niego napiszę czy opuści jeszcze trochę za wykryte przez nas usterki byłoby auto na podnośnik ...wbić D i obserwować jak koła idą
secio84 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 taa...but w podłodze... -Panie to nie hamuje.... -co Pan mówi...hamulce są nowe...480 złoty za tarczę .... -ale to nie hamuje...nie ważne nawrotkę prawie bym przeleciał Co to byliście oglądać naciepane z GT-I9195 ce pińć Się uparł Stanley na ta c5naciepane z GT-I9195 Trzeba było dzwonić pół dnia na warsztacie siedziałem naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi