Ravu Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki za Spocisza PS. Zrobiłem chyba z 4 kółka żeby znaleźć miejsce . Wqurwiłem się i pojechałem w stronę chaty. Zaliczyłem Kejefsi i było po krzyku. No to psssssssyyytttt
Multis Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Thx panowie za spociszona... Wysłane z taboreta G3 Dzięki za Spocisza PS. Zrobiłem chyba z 4 kółka żeby znaleźć miejsce . Wqurwiłem się i pojechałem w stronę chaty. Zaliczyłem Kejefsi i było po krzyku. No to psssssssyyytttt To twoj numer z kerego dzwoniles? Wysłane z taboreta G3
Ravu Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Thx panowie za spociszona... Wysłane z taboreta G3 Dzięki za Spocisza PS. Zrobiłem chyba z 4 kółka żeby znaleźć miejsce . Wqurwiłem się i pojechałem w stronę chaty. Zaliczyłem Kejefsi i było po krzyku. No to psssssssyyytttt To twoj numer z kerego dzwoniles?Wysłane z taboreta G3 Ta. Zapisany miałem. Dałeś mi kiedyś bo miałem Ci odebrać klimę z sosnowca tam iks czasu temu.
Rekomendowane odpowiedzi