morsik26 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Ludzie pomoże mi ktoś na nowo zaadaptować poziomowanie w mojej A4 bo próbowałem swój kabel i coś nagrzebałem,że nie umiem teraz tego ogarnąć i cały czas mi się świeci na fisie komunikat od poziomowania. Najlepiej ktoś z moich okolic żeby był abym mógł podjechać.
pajda Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Ludzie pomoże mi ktoś na nowo zaadaptować poziomowanie w mojej A4 bo próbowałem swój kabel i coś nagrzebałem,że nie umiem teraz tego ogarnąć i cały czas mi się świeci na fisie komunikat od poziomowania. Najlepiej ktoś z moich okolic żeby był abym mógł podjechać. nie słuchasz pisaliśmy CI że tego sie nie adoptuje , masz problem z czujnikiem chyba że miałeś odpięty czujnik lub lampy i przekręciłeś zapłon to wtedy zapisał się błąd z poziomowania
morsik26 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 pisaliśmy CI że tego sie nie adoptuje , masz problem z czujnikiem Wiem,że pisaliśmy,ale coś sobie usunąłem programem jak chciałem testować i teraz wogóle nic nie działa
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Pajda idzie coś usunąć ?? Dobra Panowie...mam romans ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy Edytowane 22 Marca 2015 przez Polko_V
pajda Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Pajda idzie coś usunąć ?? Dobra Panowie...mam romans ...ma ktoś na zbyciu-pożyczyć na tydzień lub dwa...zwrotnice z b6 gołą...styknie jedna...muszę ją "dopasować" i ewentualnie coś dokupić ?! chodzi o swap hamulcy hmm nie wiem, nie zadarzyło mi sie żeby coś usunać , chyba że ma jakiś chiński kabel i oprogramowanie może usunoł na kompie a nie w sterowniku pisaliśmy CI że tego sie nie adoptuje , masz problem z czujnikiem Wiem,że pisaliśmy,ale coś sobie usunąłem programem jak chciałem testować i teraz wogóle nic nie działa zapraszamy we wtorek na spota godz 19 pod silesie aha finke pije
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 też mi ta myśl przeszła...ale wolałem dla pewności zapytać
morsik26 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 aha finke pije Jak dużą hmm nie wiem, nie zadarzyło mi sie żeby coś usunać , chyba że ma jakiś chiński kabel i oprogramowaniemoże usunoł na kompie a nie w sterowniku kabel mam taki: http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2.html
pajda Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 aha finke pije Jak dużą hmm nie wiem, nie zadarzyło mi sie żeby coś usunać , chyba że ma jakiś chiński kabel i oprogramowanie może usunoł na kompie a nie w sterowniku kabel mam taki: http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2.html ten kabel to sie nadaje tyko do B5 żeby inspekcje olejową skasować
oprych Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) aha finke pije Jak dużą On szybko odpada - 0,25 mu wystarczy Edytowane 22 Marca 2015 przez oprych
morsik26 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 aha finke pijeJak dużą hmm nie wiem, nie zadarzyło mi sie żeby coś usunać , chyba że ma jakiś chiński kabel i oprogramowanie może usunoł na kompie a nie w sterowniku kabel mam taki: http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2.html ten kabel to sie nadaje tyko do B5 żeby inspekcje olejową skasowaćNo to teraz już wiem wszystko
ucho.77 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 thx ucho za gościne Polecam się na zaś aha finke pije Niedosyt jakiś Zdrówko
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Pajda idzie coś usunąć ?? pamięć cache i kolejne pssyt
Rekomendowane odpowiedzi