Polko_V Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 eejjj...jak to Hammer mi powiedział: jak z 288 na 370(?!) na tych zwrotnicach w b7, to sobie sam odpowiedz na pytanie. Ja potrzebuje je do tego aby wiedzieć co dokupić lub wymienić . Stachu...a z tyłu nędzne 245 będziesz miał ?! ...tam (b6, b7) nie ma tej durnej rozbieżności między śrubami, tam wszystko jest jednakowe. A nie jak w b5 w żeliwnych jest mniejszy rozstaw śrub a we alu większy.
pajda Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 dzięki psyt i spać spać?! Starzejesz się Chopie ze ślońska takie życie, fc**j roboty, od 2 tyg siedzę średnio po 11 godz w robo ojojjj...no to rzeczywiście "troszku" przerąbane Nie przesadzaj, teraz miałeś długi weekend nie narzekaj!
stanley Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 dzięki psyt i spać spać?! Starzejesz się Chopie ze ślońska takie życie, fc**j roboty, od 2 tyg siedzę średnio po 11 godz w robo ojojjj...no to rzeczywiście "troszku" przerąbane Nie przesadzaj, teraz miałeś długi weekend nie narzekaj! to był ten weekend z kategorii ciężkich
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 dzięki psyt i spać spać?! Starzejesz się Chopie ze ślońska takie życie, fc**j roboty, od 2 tyg siedzę średnio po 11 godz w robo ojojjj...no to rzeczywiście "troszku" przerąbane kombinuj z hamplami, 345 wejdzie ? przeca nie założe 320 jak mam 312, przeskok uja warty większa tarcza, większy klocek ,większy tłoczek....
Ravu Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Powiedzcie mi jaki kabel ja mam kupić do połączenia z autem,bo skoro twierdzicie,że ten mój od Viakena się do niczego nie nadaje? Kolego, podobny problem miałem ostatnio. Swój sprzedałem dla kolegi z forum. Zrób to samo
oprych Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie mam sprawę zostałem oszukany przez gościa jakieś 2 lata temu i zapadł wyrok prawomocny o jego winie i o tym ze całość ma zwrócić i potrzebuje porozmawiać z Komornikiem macie jakiegoś znajomego kogoś co by mi odpowiedział na parę pytań i przuyjął moje zamówienie na usługę ściągnięcia z gościa mojej kasy
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie mam sprawę zostałem oszukany przez gościa jakieś 2 lata temu i zapadł wyrok prawomocny o jego winie i o tym ze całość ma zwrócić i potrzebuje porozmawiać z Komornikiem macie jakiegoś znajomego kogoś co by mi odpowiedział na parę pytań i przuyjął moje zamówienie na usługę ściągnięcia z gościa mojej kasy kuna podaj ,że masz numer ode mnie ...na pw kontakt
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 a Tobie k**wa mowę odebrało ? zjebałeś się synek - kredyt to nie koniec świata, sam codziennie daję go ludziom choć sam nie posiadam żadnego
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 a Tobie k**wa mowę odebrało ? zjebałeś się synek - kredyt to nie koniec świata, sam codziennie daję go ludziom choć sam nie posiadam żadnego Miszka opanuj się bo zaraz się tu zejdą "strażniki teksasu" i kropka Ci dają za nieregulaminowe słowa...jak to było w b5b i dziś jest w b6d a swoją drogą...Kędzior...co Ty masz limit znaków ustawiony na miesiąc czy co??
stanley Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 a Tobie k**wa mowę odebrało ? zjebałeś się synek - kredyt to nie koniec świata, sam codziennie daję go ludziom choć sam nie posiadam żadnego "strażniki teksasu" słyszałem
stanley Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Pisz ile za to wolasz to do roweru z cienką ramą tak wydaje się ze zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi