krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 a byliście na bibie w klubowych ciuchach ? nie
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siemka wróciłem ze szkoły we wtorek odwiedzi nas mój znajomy bo zakupił a4, 1.8
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siema zjeździłęm dzis pół dnia, odwiedzilem z 20 warsztatów lakierniczych i najtaniej gdzie znalazłem żeby mi tą wgniotke w nadkolu zrobili to 400 zeta nie macie czegoś tańszego bo nie chce też narażać na koszta pewnej osoby :gwizdanie:
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 nie macie czegoś tańszego bo nie chce też narażać na koszta pewnej osoby :gwizdanie: na murckach jest lakiernik , co mi robił drzwi :gwizdanie: może by Ci to zrobił taniej
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siema zjeździłęm dzis pół dnia, odwiedzilem z 20 warsztatów lakierniczych i najtaniej gdzie znalazłem żeby mi tą wgniotke w nadkolu zrobili to 400 zeta nie macie czegoś tańszego bo nie chce też narażać na koszta pewnej osoby :gwizdanie: no pewnie nie znajdziesz dużo taniej miszka jak chcesz koledze kosztów zaoszczędzić to nic z tym nie rób :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Keżor a jakiś namiar ? Oko nie cfaniakuj
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ty masz to tak wgniecione że chyba nikt tego taniej nie zrobi. jeszcze w mierzęcicach jest lakiernik co zna się na robocie
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 co do wiadomości dla niektórych miałem dzisiaj okienko ale wypiłem tylko jedno piwo :gwizdanie: a jutro jadę do krk na zajęcia i zapowiada się grubo i ogólnie mam wyje*bane na tą szkołę hehe udo się to się udo nie to nie hehe
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 co do wiadomości dla niektórych miałem dzisiaj okienko ale wypiłem tylko jedno piwo :gwizdanie: hehe to trafiliśmy z przypuszczeniami :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ty masz to tak wgniecione że chyba nikt tego taniej nie zrobi. jeszcze w mierzęcicach jest lakiernik co zna się na robocie znam tego z Mierzęcic, robiłem u niego poprzednio i OK pół fury mi opierdolił za 700 zeta, teraz jak byłem to chciał 700 czy 600 ale jeszcze z drzwiami
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ooo właśnie zjadłem spaghetti ale pycha
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 numer mi gdzieś zginął , ale wiem gdzie mieszka, jakbyś chciał podjechać
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ty masz to tak wgniecione że chyba nikt tego taniej nie zrobi. jeszcze w mierzęcicach jest lakiernik co zna się na robocie znam tego z Mierzęcic, robiłem u niego poprzednio i OK pół fury mi opierdolił za 700 zeta, teraz jak byłem to chciał 700 czy 600 ale jeszcze z drzwiami mój ojciec robił toyota w Mysłowicach, możemy tam kiedyś podjechać. Mogę spytać się też kumpli w robocie, ale narazie mamy dużo roboty
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 numer mi gdzieś zginął , ale wiem gdzie mieszka, jakbyś chciał podjechać chce ale kiedy Ci pasuje bo ja z czasem ostatnio Stanley a jakbym ci zdjęca wrzucił tej wgniotki to może ci szpece na odległość by cenę zapodali mniej więcej
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Rafał aleś wymyślił nika hehe trzeba będzie się przyzwyczaić no panowie gotowi na wieczór? ja wspieram naturę 4pak żubra zakupiony
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 numer mi gdzieś zginął , ale wiem gdzie mieszka, jakbyś chciał podjechać chce ale kiedy Ci pasuje bo ja z czasem ostatnio Stanley a jakbym ci zdjęca wrzucił tej wgniotki to może ci szpece na odległość by cenę zapodali mniej więcej jak Ci pasi , ja teraz mam ferie [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 16:06_________________________________________________ Rafał aleś wymyślił nika hehe trzeba będzie się przyzwyczaić no panowie gotowi na wieczór? ja wspieram naturę 4pak żubra zakupiony ja bym gdzieś w miasto poszoł , za wczoraj :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 mnie dopiero głowa po wczorajszym piwie przestała boleć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi