ucho.77 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dziewczyny dziś pierwszy spot w tym roku w Żorach,wybiera się ktoś? Nie wierzę Uwierz i dawaj Pajda nas zbierze a my Psyt
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ucho daj namiary na tego twojego lakiernika
Ravu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, mam temat: Chcę wymienić gumkę w scyzoryku. Czy trzeba cały klucz rozbierać?
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, mam temat: Chcę wymienić gumkę w scyzoryku. Czy trzeba cały klucz rozbierać? podważasz gumke i wymieniasz, nie trzeba rozbierać klucza - ale ni licz na szał, nowa gumka z ASO wyglada kozacko przez max misiąc później wygląda tak samo jak stara, no może nie jest taka wyślizgana ale z pewnością się wyciera Na fona dostałech odpisałech , na Multis miał mega prajs
Ravu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, mam temat: Chcę wymienić gumkę w scyzoryku. Czy trzeba cały klucz rozbierać? podważasz gumke i wymieniasz, nie trzeba rozbierać klucza - ale ni licz na szał, nowa gumka z ASO wyglada kozacko przez max misiąc później wygląda tak samo jak stara, no może nie jest taka wyślizgana ale z pewnością się wyciera Właśnie dzisiaj w ASO odebrałem. Ale to nie dla mnie tylko do A3 od mojej
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, mam temat: Chcę wymienić gumkę w scyzoryku. Czy trzeba cały klucz rozbierać? podważasz gumke i wymieniasz, nie trzeba rozbierać klucza - ale ni licz na szał, nowa gumka z ASO wyglada kozacko przez max misiąc później wygląda tak samo jak stara, no może nie jest taka wyślizgana ale z pewnością się wyciera Właśnie dzisiaj w ASO odebrałem. Ale to nie dla mnie tylko do A3 od mojej no będzie szał al krótko
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pajda, czytałeś PW ? Obiecałem gościowi, że dam mu znać w miarę szybko no to zdrówko , drinek wjechał u mnie ostatnio Basia spija wszystkie perfumy
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Karington nie przesadzaj Pajda, czytałeś PW ? Obiecałem gościowi, że dam mu znać w miarę szybko no to zdrówko , drinek wjechał u mnie ostatnio Basia spija wszystkie perfumy czytał ale 1 opcja dość droga a 2 opcja do gość zamienia 6 na 3 ? a jak chcesz to rozwiązać cenowo na pół czy jak ?
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Karington nie przesadzaj Pajda, czytałeś PW ? Obiecałem gościowi, że dam mu znać w miarę szybko no to zdrówko , drinek wjechał u mnie ostatnio Basia spija wszystkie perfumy czytał ale 1 opcja dość droga a 2 opcja do gość zamienia 6 na 3 ? a jak chcesz to rozwiązać cenowo na pół czy jak ? wiem, że I opcja niekorzystna cenowo, opcja II - proponuję my 45, Wy 30
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Karington nie przesadzaj Pajda, czytałeś PW ? Obiecałem gościowi, że dam mu znać w miarę szybko no to zdrówko , drinek wjechał u mnie ostatnio Basia spija wszystkie perfumy czytał ale 1 opcja dość droga a 2 opcja do gość zamienia 6 na 3 ? a jak chcesz to rozwiązać cenowo na pół czy jak ? wiem, że I opcja niekorzystna cenowo, opcja II - proponuję my 45, Wy 30 no to kusząca oferta dla nas pokój z łożem małżeńskim ? to na pisz do gościa że jutro dasz mu odp co , bo dorota wyłała emaila do jeszcze jakiegoś apartamentu w promajnie ciekaw czy odpiszą
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czekam na Waszą odpowiedź, narazie nic nie wysyłam.
Multis Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, mam temat: Chcę wymienić gumkę w scyzoryku. Czy trzeba cały klucz rozbierać? podważasz gumke i wymieniasz, nie trzeba rozbierać klucza - ale ni licz na szał, nowa gumka z ASO wyglada kozacko przez max misiąc później wygląda tak samo jak stara, no może nie jest taka wyślizgana ale z pewnością się wycieraNa fonadostałech odpisałech , na Multis miał mega prajs? Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi