Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Jutro bo fura na bazie stoi gdzie dokładnie i o której ? Edytowane 8 Maja 2015 przez Miszka82
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Stanley wyśij mi numer do naszego mechanika z aso Do Krzyśka? Niestety nie mam
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 No to zdrówko pany! W domu ? To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było
pajda Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 No to zdrówko pany!W domu ?To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było Nie U jacy Man fajna trasę, pojedziemy na golonko na bojszowy [emoji6]
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 No to zdrówko pany!W domu ?To psyt Pomyśl nad trasą na weekend, tak z 40 km żeby było NieU jacy Man fajna trasę, pojedziemy na golonko na bojszowy [emoji6] no to zdrówko PS. Rower i golonko karnąć się możemy, ale ja poproszę tylko wodę
ucho.77 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Stanley wyśij mi numer do naszego mechanika z aso Do Krzyśka? Niestety nie mam Tak Turzol a ty moze masz?
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 zdrówko i dobranoc Ucho jak co dzwoń - po litrze wsiadam za kółko po godzinie
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Stanley wyśij mi numer do naszego mechanika z aso Do Krzyśka? Niestety nie mam Tak Turzol a ty moze masz? zawsze jest uchwytny pod mailem, śmiało pisz do niego: [email protected] zdrówko i dobranoc Ucho jak co dzwoń - po litrze wsiadam za kółko po godzinie Ty, a Wy sobie z Kędziorem zarezerwujcie osobny stolik w Zatorze : taki dla nowicjuszy
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Stanley wyśij mi numer do naszego mechanika z aso Do Krzyśka? Niestety nie mam TakTurzol a ty moze masz? zawsze jest uchwytny pod mailem, śmiało pisz do niego:[email protected] zdrówko i dobranoc Ucho jak co dzwoń - po litrze wsiadam za kółko po godzinie Ty, a Wy sobie z Kędziorem zarezerwujcie osobny stolik w Zatorze : taki dla nowicjuszy Najlepiej taki z trzema krzesłami
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 z czego rżysz ? c**ja nie dzwoń do mnie jutro
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 z czego rżysz ? c**ja nie dzwoń do mnie jutro ten ma słabą psyche
franciszek Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Miszka kaj masz ten Garage? Wpadna zobaczyć co tam dłubiecie... Grzesiek PW Edytowane 8 Maja 2015 przez franciszek
pajda Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Stanley wyśij mi numer do naszego mechanika z aso Do Krzyśka? Niestety nie mam TakTurzol a ty moze masz? zawsze jest uchwytny pod mailem, śmiało pisz do niego:[email protected] zdrówko i dobranoc Ucho jak co dzwoń - po litrze wsiadam za kółko po godzinie Ty, a Wy sobie z Kędziorem zarezerwujcie osobny stolik w Zatorze : taki dla nowicjuszy [emoji106] [emoji12] [emoji6] [emoji41]
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Franiszek to jest chyba ul. Ucznowska - wbijaj tak jak pisałem około 10 już będę
Rekomendowane odpowiedzi