pajda Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 stanley i tak jak ci mówiłem remis i JUVE w finale nie patrze za B7, ktoś w zakupie kontrolowanym wkleił po prostu jestem zdania, że jak kupować to już na wypasie +100 golaski to są dobre w rozkładówkach i co wtedy bedziesz robił zamiast rezania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 a po uj rezac, kupuję na wypasie i spokój Wychodzę sobie z dziećmi na spacer, albo z Tobą na koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 remontował ...ciągle remontował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 pochwalony Multis masz ozonator na chacie? Mam... Kurde zapisy już od 2 tygodni, a ty się teraz pytasz.... A co mnie jakieś zapisy,na kawę dziś wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Co tu tak cicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Miałem wpaść we wtorek, nie wpadłem... Męczę pompe oleju w wolnym czasie, auto stoi. Pajda, aż mi głupio z tą flaszką! Ale cały czas czeka, więc spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Weź mu to zmróź chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Miałem wpaść we wtorek, nie wpadłem... Męczę pompe oleju w wolnym czasie, auto stoi. Pajda, aż mi głupio z tą flaszką! Ale cały czas czeka, więc spoko! profilaktycznie to robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Całe szczęście profilaktycznie. Ogólnie ogarniam to, co zaniedbał poprzedni właściciel. Pompa oleju + kompresor klimy, żarniki, silniczek prawej lampy, nowy olej, filtry. Gdy to zrobię, wreszcie będę spokojnie spał i nie będę musiał się o to martwić... ;-) W sumie dzięki Tobie zacząłem ogarniać temat tej pompy, wcześniej o tym nie wiedziałem, nie siedziałem w vagach kompletnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 http://allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-s-line-xenon-navi-climatronic-led-i5326892818.html Całe szczęście profilaktycznie. Ogólnie ogarniam to, co zaniedbał poprzedni właściciel. Pompa oleju + kompresor klimy, żarniki, silniczek prawej lampy, nowy olej, filtry. Gdy to zrobię, wreszcie będę spokojnie spał i nie będę musiał się o to martwić... ;-) W sumie dzięki Tobie zacząłem ogarniać temat tej pompy, wcześniej o tym nie wiedziałem, nie siedziałem w vagach kompletnie. o wóz trzeba dbać a będzie służył długo i bez awaryjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 psyt Co za dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi