Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 można na jednego? :> To widzę że Stanley poszedł spać
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 włączyłem muzyczkę i faza mnie jakoś szybciej ogarnęła a czego słuchasz fasolek ??? kaset z językiem angielskim żartuję smerfne hity sobię puściłem hehehe :polew: :polew: ok w gadu radiu sobie coś tam włączyłem i mi brzdęka :> można na jednego? :> i kogo moje piękne oczęta widzą
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja nie wiem jak wy ale ja juz mam dosc tej zimy
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja nie wiem jak wy ale ja juz mam dosc tej zimy nom przydała by się wiosna i grillowanie :drool: :drool: :drool:
Adrenalina Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 można na jednego? :> To widzę że Stanley poszedł spać wyskoczyć musiał... chyba dostał info że na trzech górkach rabat mają dwie w cenie jednej
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja nie wiem jak wy ale ja juz mam dosc tej zimy nom przydała by się wiosna i grillowanie :drool: :drool: :drool: Oooooo tak :slina:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 można na jednego? :> To widzę że Stanley poszedł spać wyskoczyć musiał... chyba dostał info że na trzech górkach rabat mają dwie w cenie jednej ee to by mi dał znać a mi się ten kawałeczek ostatnio podoba w szczególności refren [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 00:23_________________________________________________ ja nie wiem jak wy ale ja juz mam dosc tej zimy nom przydała by się wiosna i grillowanie :drool: :drool: :drool: Oooooo tak :slina: o tak to jest to co mnei kręci [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 00:23_________________________________________________i gdzie się wszyscy podziali? na te górki żeście pojechali?
Adrenalina Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 można na jednego? :> To widzę że Stanley poszedł spać wyskoczyć musiał... chyba dostał info że na trzech górkach rabat mają dwie w cenie jednej ee to by mi dał znać a mi się ten kawałeczek ostatnio podoba w szczególności refren [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 00:23_________________________________________________ ja nie wiem jak wy ale ja juz mam dosc tej zimy nom przydała by się wiosna i grillowanie :drool: :drool: :drool: Oooooo tak :slina: o tak to jest to co mnei kręci [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 00:23_________________________________________________i gdzie się wszyscy podziali? na te górki żeście pojechali? ...a, rozkminiałam uszkodzony przepływomierz na technicznym buahahahaha...
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 muhehehe no proszę cie weź mnie niezałamuj hahaha
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak macie polsat cafe to polecam :polew: :polew: Ja zawijam się do łóżka narka
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak macie polsat cafe to polecam a co tam takiego ciekawego
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jak macie polsat cafe to polecam a co tam takiego ciekawego hehe jak laska przygotowyuje kolesia do seksu ze swoja kobieta bo on niejest gotowy psychicznie :polew:
Kanar Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Spamerzy i Spamerko Pozytywną myślą dnia dzisiejszego jest to że zrobiłem przedostatnią nocke w tym miesiącu i teraz może walić śniegiem ile wlezie
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 siemacie ja dopiero doszlem do siebie wiec sie u was przywitam i podzikuje za odwiedziny a o reszcie to pogadamy na spocie u was powyjasniamy se pare spraw
A-rek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 teraz może walić śniegiem ile wlezie wez to wypluj bo ja mam juz tego sniegu serdecznie dosc
Rekomendowane odpowiedzi