pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 No ja będę jak ktos się zadeklaruje To deklaruje że będę.
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 a ja nie długo do roboty Ja od jutra na noc, a dzisiaj jeszcze łomżing, dodam tylko że pierwszy % od ponad tygodnia
Polko_V Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) a ja nie długo do roboty Ja od jutra na noc, a dzisiaj jeszcze łomżing, dodam tylko że pierwszy % od ponad tygodnia ja ten tydzień nocka...wyjątkowo sobota, niedziela wolne. Poniedziałek, wtorek do roboty... środa, czwartek wesele kumpla...piątek cierpienia a sobotę chrzciny chrześniaka w niedzielę zapewne zaś K.O. No i od poniedziałku do czwartku robota i zaś %%%%% czytaj Zator Edytowane 26 Maja 2015 przez Polko_V
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 a ja nie długo do roboty Ja od jutra na noc, a dzisiaj jeszcze łomżing, dodam tylko że pierwszy % od ponad tygodnia ja ten tydzień nocka...wyjątkowo sobota, niedziela wolne. Poniedziałek, wtorek do roboty... środa, czwartek wesele kumpla...piątek cierpienia a sobotę chrzciny chrześniaka w niedzielę zapewne zaś K.O. No i od poniedziałku do czwartku robota i zaś %%%%% czytaj Zator Będziesz dobrym zawodnikiem w Zatorze, popatrz na to w ten sposób
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dziś będzie ciekawy program Kuby ... nadrabia po tej żenadzie która była tydzień temu ...
akjam Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dzięki za szybkiego spota! Afroo miło było poznać
MarcinKatoA4 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 siema wszystkim jestem nowy i mam takie pytanko gdzie organizujecie jakieś zloty w katowicach ?
Rekomendowane odpowiedzi