afroo. Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 ja myślę żę tę trasę trzeba na stałe wprowadzic do naszego grafiku imprez kolarskich Wrzuć mapkę z trasą to może się kiedy podepnę pod peleton. ; )
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 ja myślę żę tę trasę trzeba na stałe wprowadzic do naszego grafiku imprez kolarskich Wrzuć mapkę z trasą to może się kiedy podepnę pod peleton. ; ) Stanley by musiał mapkę wkleić bo moje endomondo cos szwankuje
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 no to psyt po basenie Pozdro z Cichej o widze ktoś tu na 1 siedzi :-) nie wiedziałem że kibicujesz niebieskim
turzol Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 no to psyt po basenie Pozdro z Cichej o widze ktoś tu na 1 siedzi :-) nie wiedziałem że kibicujesz niebieskim No ba
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Psssyyytt po rowerku ...[emoji482] I na 6 do roboty.... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Mario22
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 no to psyt po basenie Pozdro z Cichej o widze ktoś tu na 1 siedzi :-) nie wiedziałem że kibicujesz niebieskim No ba my ze stanleyem też chodzimy na spile
Rekomendowane odpowiedzi