Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

4e0687dce93e7fbe980de663e1196a4b.jpg

walisz henesi ze kolą ?

Opublikowano

:facepalm: Sławków

20150607_140638.jpg

Opublikowano

:facepalm: Sławków

20150607_140638.jpg

Ile

?

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Jestem 35 naok 200...

Opublikowano

Jestem 35 naok 200...

czyli ok 165 osób to osoby starsze i niedołężne :grin:

na poważnie - gratki :wink:

Opublikowano

Jestem 35 naok 200...

czyli ok 165 osób to osoby starsze i niedołężne :grin:

na poważnie - gratki :wink:

:polew:

Opublikowano

Tak na spokojnie teraz po emocjach ... Naprawde trasy mega super nie wiedziałem ze katowice maja takie tereny pod MTB ... Była hałda duzo podjazdów i zjazdów ja 3 razy musialem zeskoczyc raz drzewo w poprzek i trza bylo rower przerzucic raz wysokie tory i cos ala skarpy ... Mega mega rewelka... 20 km a czlowiek doslownie umiera. I wtakim terenie mialem srednia 18 z groszem wiec jestem mega happy. Rozgrzewka miala 20 km i potem 22 km czasówki. Szacun dla Katowic za te trasy dostalem za udzial bidon meridy i mape właśnie tych tras rowerowych leśnych od muchowca także na pewno tam wróce w najbliższy wolny dzien. Super impreza i jade 3 runde w bieruniu bo niestety ale 2 runda jest na pogorii ale jestem nad morzem a szkoda

Opublikowano

Opublikowano

Tak na spokojnie teraz po emocjach ... Naprawde trasy mega super nie wiedziałem ze katowice maja takie tereny pod MTB ... Była hałda duzo podjazdów i zjazdów ja 3 razy musialem zeskoczyc raz drzewo w poprzek i trza bylo rower przerzucic raz wysokie tory i cos ala skarpy ... Mega mega rewelka... 20 km a czlowiek doslownie umiera. I wtakim terenie mialem srednia 18 z groszem wiec jestem mega happy. Rozgrzewka miala 20 km i potem 22 km czasówki. Szacun dla Katowic za te trasy dostalem za udzial bidon meridy i mape właśnie tych tras rowerowych leśnych od muchowca także na pewno tam wróce w najbliższy wolny dzien. Super impreza i jade 3 runde w bieruniu bo niestety ale 2 runda jest na pogorii ale jestem nad morzem a szkoda

Bravo jedź na Zator na kole :kox:

Opublikowano

Bravo jedź na Zator na kole :kox:
W tamtą strone moge jechać ale Ty wracasz .... [emoji1]
Opublikowano

psyt jeszcze raz :wink:

Opublikowano

No to psyyyyyyt

Wysłane z mojego LenovoA3300-HV przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Fajny film się zaczyna na c +

Psyt cola

Opublikowano

Fajny film się zaczyna na c +