stanley Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jestem 35 naok 200... czyli ok 165 osób to osoby starsze i niedołężne na poważnie - gratki
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jestem 35 naok 200... czyli ok 165 osób to osoby starsze i niedołężne na poważnie - gratki
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak na spokojnie teraz po emocjach ... Naprawde trasy mega super nie wiedziałem ze katowice maja takie tereny pod MTB ... Była hałda duzo podjazdów i zjazdów ja 3 razy musialem zeskoczyc raz drzewo w poprzek i trza bylo rower przerzucic raz wysokie tory i cos ala skarpy ... Mega mega rewelka... 20 km a czlowiek doslownie umiera. I wtakim terenie mialem srednia 18 z groszem wiec jestem mega happy. Rozgrzewka miala 20 km i potem 22 km czasówki. Szacun dla Katowic za te trasy dostalem za udzial bidon meridy i mape właśnie tych tras rowerowych leśnych od muchowca także na pewno tam wróce w najbliższy wolny dzien. Super impreza i jade 3 runde w bieruniu bo niestety ale 2 runda jest na pogorii ale jestem nad morzem a szkoda
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak na spokojnie teraz po emocjach ... Naprawde trasy mega super nie wiedziałem ze katowice maja takie tereny pod MTB ... Była hałda duzo podjazdów i zjazdów ja 3 razy musialem zeskoczyc raz drzewo w poprzek i trza bylo rower przerzucic raz wysokie tory i cos ala skarpy ... Mega mega rewelka... 20 km a czlowiek doslownie umiera. I wtakim terenie mialem srednia 18 z groszem wiec jestem mega happy. Rozgrzewka miala 20 km i potem 22 km czasówki. Szacun dla Katowic za te trasy dostalem za udzial bidon meridy i mape właśnie tych tras rowerowych leśnych od muchowca także na pewno tam wróce w najbliższy wolny dzien. Super impreza i jade 3 runde w bieruniu bo niestety ale 2 runda jest na pogorii ale jestem nad morzem a szkoda Bravo jedź na Zator na kole
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak na spokojnie teraz po emocjach ... Naprawde trasy mega super nie wiedziałem ze katowice maja takie tereny pod MTB ... Była hałda duzo podjazdów i zjazdów ja 3 razy musialem zeskoczyc raz drzewo w poprzek i trza bylo rower przerzucic raz wysokie tory i cos ala skarpy ... Mega mega rewelka... 20 km a czlowiek doslownie umiera. I wtakim terenie mialem srednia 18 z groszem wiec jestem mega happy. Rozgrzewka miala 20 km i potem 22 km czasówki. Szacun dla Katowic za te trasy dostalem za udzial bidon meridy i mape właśnie tych tras rowerowych leśnych od muchowca także na pewno tam wróce w najbliższy wolny dzien. Super impreza i jade 3 runde w bieruniu bo niestety ale 2 runda jest na pogorii ale jestem nad morzem a szkodaBravo jedź na Zator na kole W tamtą strone moge jechać ale Ty wracasz .... [emoji1]
Multis Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 No to psyyyyyyt Wysłane z mojego LenovoA3300-HV przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Fajny film się zaczyna na c + Psyt cola
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Fajny film się zaczyna na c + Psyt cola Potwierdzam
Rekomendowane odpowiedzi