Kanar Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Dzięki A-rek qrde ja sie mam jednak dobrze.. nie musze nic wymyślać wystarczy że się tylko zgadzam :polew:
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja tam mojej kupiłem loda: Magnuma w białej czekoladzie i mam fajrant na dzisiaj
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja tam mojej kupiłem loda: Magnuma w białej czekoladzie i mam fajrant na dzisiaj :polew:A ja chyba się wybiorę na gokarty z kumplem a moją będzie kręcić filmiki
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja wczoraj zamówiłem bilety na avatar...o 23 a miejsca brak
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja wczoraj zamówiłem bilety na avatar...o 23 a miejsca brak Uprzedziłem ich że będziesz dzwonił to dlatego normalnie bilety były
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie: No przecież zmieniłem tylko nick a nie imię
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie: No przecież zmieniłem tylko nick a nie imię tak, ale nick Rafał miałeś lepszy
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie: No przecież zmieniłem tylko nick a nie imię tak, ale nick Rafał miałeś lepszy Chciałem się wyróżniać jak zawsze
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie: No przecież zmieniłem tylko nick a nie imię tak, ale nick Rafał miałeś lepszy Chciałem się wyróżniać jak zawsze znów Ci to wyszło
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie: No przecież zmieniłem tylko nick a nie imię tak, ale nick Rafał miałeś lepszy Chciałem się wyróżniać jak zawsze znów Ci to wyszło Już nie mogę się doczekać aż moje auto się będzie wyróżniać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ty zmień ten nick bo jak dla mnie zostaje i tak Rafał :gwizdanie: No przecież zmieniłem tylko nick a nie imię tak, ale nick Rafał miałeś lepszy Chciałem się wyróżniać jak zawsze znów Ci to wyszło Już nie mogę się doczekać aż moje auto się będzie wyróżniać :gwizdanie: no zobaczymy :>
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no zobaczymy :> Albo i nie :gwizdanie: Kurde gdzie się wszyscy podziali i nie ma kto spamować a zostało 15 postów do bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:34_________________________________________________
akjam Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no zobaczymy :> Albo i nie :gwizdanie: Kurde gdzie się wszyscy podziali i nie ma kto spamować a zostało 15 postów do bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:34_________________________________________________ Ja właśnie dochodzę do siebie po ostatniej sobocie karnawału... :kox:
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja robię obiad :gwizdanie: Panowie, jeśli chodzi o tankowanie u mnie w pracy to kto jest chętny? kogo mam brać pod uwagę ? kto chętny to potwierdzić, wysyłając do mnie PW, reszta do obgadania na spocie
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no zobaczymy :> Albo i nie :gwizdanie: Kurde gdzie się wszyscy podziali i nie ma kto spamować a zostało 15 postów do bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:34_________________________________________________ Ja właśnie dochodzę do siebie po ostatniej sobocie karnawału... :kox: Gdzie to się bawiłeś??
Rekomendowane odpowiedzi