stanley Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: Miron, po tej "2" jakaś cyferka Ci się omcknęła...
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zapraszamy - przekonaj sie hehe on myśli że u nas to jest pic na wode :polew:
miron78 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: Miron, po tej "2" jakaś cyferka Ci się omcknęła... [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:16_________________________________________________ Zapraszamy - przekonaj sie hehe on myśli że u nas to jest pic na wode :polew: chciałem już wcześniej wpaść kilka razy ale zawsze Krolu mi mówił, ze nie warto, że nic się nie dzieje i ludzie jacyś dziwni :gwizdanie:
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: Miron, po tej "2" jakaś cyferka Ci się omcknęła... [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:16_________________________________________________ Zapraszamy - przekonaj sie hehe on myśli że u nas to jest pic na wode :polew: chciałem już wcześniej wpaść kilka razy ale zawsze Krolu mi mówił, ze nie warto, że nic się nie dzieje i ludzie jacyś dziwni :gwizdanie: Jacy dziwni ludzie no co ty niepoważny. Kożdy z nas ma dresik abibasa i jest cool. :polew:
miron78 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: Miron, po tej "2" jakaś cyferka Ci się omcknęła... [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:16_________________________________________________ Zapraszamy - przekonaj sie hehe on myśli że u nas to jest pic na wode :polew: chciałem już wcześniej wpaść kilka razy ale zawsze Krolu mi mówił, ze nie warto, że nic się nie dzieje i ludzie jacyś dziwni :gwizdanie: Jacy dziwni ludzie no co ty niepoważny. Kożdy z nas ma dresik abibasa i jest cool. :polew: sory ale coś mi wypadło i jednak nie mogę przyjechać
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: Miron, po tej "2" jakaś cyferka Ci się omcknęła... [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:16_________________________________________________ Zapraszamy - przekonaj sie hehe on myśli że u nas to jest pic na wode :polew: chciałem już wcześniej wpaść kilka razy ale zawsze Krolu mi mówił, ze nie warto, że nic się nie dzieje i ludzie jacyś dziwni :gwizdanie: Jacy dziwni ludzie no co ty niepoważny. Kożdy z nas ma dresik abibasa i jest cool. :polew: sory ale coś mi wypadło i jednak nie mogę przyjechać Miron, nie dołuj ich już, przecież nie wszyscy wiedzą że Ty jako gość wpadając na spot przywozisz catering, kobiety i tankujesz wszystkim do pełna
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: Miron, po tej "2" jakaś cyferka Ci się omcknęła... [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:16_________________________________________________ Zapraszamy - przekonaj sie hehe on myśli że u nas to jest pic na wode :polew: chciałem już wcześniej wpaść kilka razy ale zawsze Krolu mi mówił, ze nie warto, że nic się nie dzieje i ludzie jacyś dziwni :gwizdanie: Jacy dziwni ludzie no co ty niepoważny. Kożdy z nas ma dresik abibasa i jest cool. :polew: sory ale coś mi wypadło i jednak nie mogę przyjechać hehehe ja już nic nie wiem :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam z rana Wiedziałem że Kędzior nie pójdzie do pracy :polew:
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Miron, nie dołuj ich już, przecież nie wszyscy wiedzą że Ty jako gość wpadając na spot przywozisz catering, kobiety i tankujesz wszystkim do pełna :tongue4 hehe zapraszamy, z cateringu rezygnujemy [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:26_________________________________________________ [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 13:26_________________________________________________ Witam z rana Wiedziałem że Kędzior nie pójdzie do pracy :polew: co wy mu zrobiliście!! przez to spadnie dziś w statystykach :wallbash:
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 co wy mu zrobiliście!! przez to spadnie dziś w statystykach :wallbash My mu nic nie zrobiliśmy. To jego kolega Maju go molestował cały czas :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 co wy mu zrobiliście!! przez to spadnie dziś w statystykach :wallbash My mu nic nie zrobiliśmy. To jego kolega Maju go molestował cały czas :polew: no zboczeniec jeden z niego niewidział mnie pare lat i się napalił :polew: mogłeś go dłużej w tym bagażniku przewieźć :polew: :polew:
PiterA4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam witam ja zrobie wszystko co w mojej mocy i sie zjawie na spocie poraz pierwszy Jest na spocie jakies rozdziewiczanie
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam witam ja zrobie wszystko co w mojej mocy i sie zjawie na spocie poraz pierwszy Jest na spocie jakies rozdziewiczanie witam zapraszamy przekonasz się na miejscu niemożemy ci zdradzić szczegółów ale się źle czuję to masakra
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ale się źle czuję to masakra :confused4 Nie dziwie Ci się :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ale się źle czuję to masakra a kto to widział w lutym zimny łokiec po miescie hahahaha siema Kato
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ale się źle czuję to masakra :confused4 Nie dziwie Ci się :gwizdanie: normalnie już dawno tak niemiałem cały dzień w łóżku przeleżałem i dalej jestem taki jakis nietego [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 17:47_________________________________________________Siemano Bulik
diman Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ale się źle czuję to masakra :confused4 Nie dziwie Ci się :gwizdanie: normalnie już dawno tak niemiałem cały dzień w łóżku przeleżałem i dalej jestem taki jakis nietego [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 17:47_________________________________________________Siemano Bulik kedzior ja tak mialem w sobote wiec wiem bracie o czym mowisz
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie
diman Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie zrob zwrot nad kiblem moze pomoze :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie ktoś Ci lał do pysku??? NIE, więc cierp
Rekomendowane odpowiedzi