Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie zrob zwrot nad kiblem moze pomoze :gwizdanie: hehe ee nie niema takiej opcji hehe poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie ktoś Ci lał do pysku??? NIE, więc cierp kolega... :polew:
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie ktoś Ci lał do pysku??? NIE, więc cierp oooooooooooooooooooooooo proszę odezwał się...
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie ktoś Ci lał do pysku??? NIE, więc cierp oooooooooooooooooooooooo proszę odezwał się... piłem świadomie, nie narzekałem
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie: Keżor rozumiem, Prezes, jakoś musi wyglądać, ale Rafał...widocznie to jest miękka pytka
Bulik Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie: Keżor rozumiem, Prezes, jakoś musi wyglądać, ale Rafał...widocznie to jest miękka pytka :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie: Keżor rozumiem, Prezes, jakoś musi wyglądać, ale Rafał...widocznie to jest miękka pytka był wozidłem więc niemógł zaszaleć
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie: Keżor rozumiem, Prezes, jakoś musi wyglądać, ale Rafał...widocznie to jest miękka pytka był wozidłem więc niemógł zaszaleć czyli jednak to drugie...dobry człowiek - kierowca
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie: Keżor rozumiem, Prezes, jakoś musi wyglądać, ale Rafał...widocznie to jest miękka pytka był wozidłem więc niemógł zaszaleć czyli jednak to drugie...dobry człowiek - kierowca z własnej nieprzymuszonej woli :>
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja musiałem nadrabiać za Keżora i Rafała :gwizdanie: Keżor rozumiem, Prezes, jakoś musi wyglądać, ale Rafał...widocznie to jest miękka pytka był wozidłem więc niemógł zaszaleć czyli jednak to drugie...dobry człowiek - kierowca z własnej nieprzymuszonej woli :> to już w ogóle
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie ktoś Ci lał do pysku??? NIE, więc cierp oooooooooooooooooooooooo proszę odezwał się... piłem świadomie, nie narzekałem ja tez piłem tigery a następnego dnia serce miało mi wyskoczyć...
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 poprostu masakra czuje się jak bym miał jeszcze banie ktoś Ci lał do pysku??? NIE, więc cierp oooooooooooooooooooooooo proszę odezwał się... piłem świadomie, nie narzekałem ja tez piłem tigery a następnego dnia serce miało mi wyskoczyć... to ja właśnie miałem fajnie, serce spokojne, ale nie powiem, tigery pokazały w gwarku co potrafią
Miszka82 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 pijoku, będziesz jutro? powienienem być widzisz sam jak ostatnio tyram, zero prawie na forum ale jutro będę bo już mnie to samego wk***ia, że nawet na spota nie mam czasu jechać, więc będę
PiterA4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A jak z ramkami na tablice na spocie idzie kupic
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 nom to lajtowo będziemy cię wypatrywać A jak z ramkami na tablice na spocie idzie kupic zapytaj Keżora on się tym zajmuję
PiterA4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 spoko narazie go nima ale dzieki za info :>
Miszka82 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A jak z ramkami na tablice na spocie idzie kupic idzie........się wk***ić chyba a pisałeś coś wcześniej o rozdziewiczaniu...to ja sie piszę ale podobno tylko za pierwszym razem boli :polew: a tak wogóle to koledze
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Miszka a ty tylko o jednym hehehe jeszcze wystraszysz kolege i nieprzyjedzie
Rekomendowane odpowiedzi