PiterA4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 losz ja pierdziu niewiecie z jakim zbokiem macie do czynienia smarowac dupska panowie nadchodze :polew:
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 spoko narazie go nima ale dzieki za info :> coś mu forum nie hula pisał mi na gg...
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 losz ja pierdziu niewiecie z jakim zbokiem macie do czynienia smarowac dupska panowie nadchodze :polew: hehe to w takim razie znajdziecie wspólny temat z Miszka :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 19:44_________________________________________________ spoko narazie go nima ale dzieki za info :> coś mu forum nie hula pisał mi na gg... nom nie tylko jemu, Egonowi też niedziała
PiterA4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 na przelamanie lodow dobry temat [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 19:48_________________________________________________ będa jutro ramki Spasiba
Seski Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 siemka co tam dobrego? ja juz 4 browaka pije a moja kobita ma ciagle czkawke ale na chwile udalo mi sie dorwac do komputra
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 siemka co tam dobrego? ja juz 4 browaka pije a moja kobita ma ciagle czkawke ale na chwile udalo mi sie dorwac do komputra źle dzisiaj trafiłeś bo wprowadziliśmy dzień abstynenta hehe
Miszka82 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 na przelamanie lodow dobry temat [br]Dopisany: 15 Luty 2010, 19:48_________________________________________________ będa jutro ramki Spasiba z tym przełamaniem lodów :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 siemka co tam dobrego? ja juz 4 browaka pije a moja kobita ma ciagle czkawke ale na chwile udalo mi sie dorwac do komputra źle dzisiaj trafiłeś bo wprowadziliśmy dzień abstynenta hehe kedzior mow za siebie to ty nie mozesz na alko patrzec :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 heh dobra narazie uciekam bo sie goraco zrobilo
Miszka82 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 heh dobra narazie uciekam bo sie goraco zrobilo jutro Ci będzie gorąco
Kanar Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 bondziorno wróciłem z Raciborza w nadzieji że sie napije teraz a tu tydzień abstynenta ;(
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hhehe Stanley też dzisiaj robi przerwę no chyba że mu się coś odwidzi heheh bondziorno wróciłem z Raciborza w nadzieji że sie napije teraz a tu tydzień abstynenta ;( jaki zaś tydzień hehe niejesteśmy tyranami dzisiaj tylko :gwizdanie:
Seski Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 siemka co tam dobrego? ja juz 4 browaka pije a moja kobita ma ciagle czkawke ale na chwile udalo mi sie dorwac do komputra źle dzisiaj trafiłeś bo wprowadziliśmy dzień abstynenta hehe kedzior mow za siebie to ty nie mozesz na alko patrzec :gwizdanie: no wlasnie a ja sobie dzisja poppijam a ty zaluj i tak bede musial juz spadac
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 siemka co tam dobrego? ja juz 4 browaka pije a moja kobita ma ciagle czkawke ale na chwile udalo mi sie dorwac do komputra źle dzisiaj trafiłeś bo wprowadziliśmy dzień abstynenta hehe kedzior mow za siebie to ty nie mozesz na alko patrzec :gwizdanie: no wlasnie a ja sobie dzisja poppijam a ty zaluj i tak bede musial juz spadac nom napił bym się browarka ale się muszę powstrzymać
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Jestem na chwilę zaraz do roboty trza jechać :wallbash:
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Jestem na chwilę zaraz do roboty trza jechać :wallbash: współczuję
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 wieczorkiem ale się poprzestawiało sami abstynenci zdrowie niepijących :beer1: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja dzisiaj mam dzień oczyszczania organizmu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi