Miszka82 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 http://allegro.pl/mercedes-w204-c63-amg-2011-lift-black-series-harma-i5698452338.htmlFajny z zewnątrz kosa ale środek jakby biedny trochę Pany nie leci ktoś teraz z Kato na Tychy ? moja złapała kapcia i potrzebna pomoc, ja uziemiony z małą w domu
Miszka82 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Asisstanse i po problemie Ty jak złapiesz kapcia to wzywasz asisstance nie gadaj, że taka cipka jesteś już ogarnięte , kumpel wracał z roboty i pomoże
stanley Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 http://allegro.pl/mercedes-w204-c63-amg-2011-lift-black-series-harma-i5698452338.htmlFajny z zewnątrz kosa ale środek jakby biedny trochę Pany nie leci ktoś teraz z Kato na Tychy ? moja złapała kapcia i potrzebna pomoc, ja uziemiony z małą w domu jeszcze pół godzinki temu mogłem prowadzić
pajda Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Po pierwsze nie mam zapasu, a po drugie nawet nie mam klucza do kół wiec tel i niech robia robote za co ja płace w koncu.
Miszka82 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 http://allegro.pl/mercedes-w204-c63-amg-2011-lift-black-series-harma-i5698452338.htmlFajny z zewnątrz kosa ale środek jakby biedny trochę Pany nie leci ktoś teraz z Kato na Tychy ? moja złapała kapcia i potrzebna pomoc, ja uziemiony z małą w domu jeszcze pół godzinki temu mogłem prowadzić heh na Fb napisałem, że potzrbuje pomocy i zaraz się zreflektowałam...Piątek godzina 21:11 marne szanse Po pierwsze nie mam zapasu, a po drugie nawet nie mam klucza do kół wiec tel i niech robia robote za co ja płace w koncu. Wiem, bogaci żyją inaczej - nigdy tego nie zrozumiem Sprawa była o tyle pilna, że dopuki Ula nie wróci z pracy nie mam się czego napić i nie mogę bo z małą jestem - już jedzie odliczam minuty do załyczenia wódeczki oczywiście delikatnie PS. nie dostałem Żółtego Szalika na urodziny więc nie jest ze mną tak źle
stanley Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Ja dzisiaj finka, sprite i limonka - piwo po tym ciężkim tygodniu w robo jest za słabe to curva pyrsk!!!
stanley Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 pyrsk szybko ta flaszka idzie....
pajda Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Alkon! Ja dziś herbatka, ale za to jutro będzie się działo [emoji1] Edytowane 9 Października 2015 przez pajda
stanley Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Alkon! Ja dziś herbatka, ale za to jutro będzie się działo [emoji1] piję wódkę rzadziej niż Ty
pajda Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Alkon! Ja dziś herbatka, ale za to jutro będzie się działo [emoji1] piję wódkę rzadziej niż Ty Nie sądzę!
Rekomendowane odpowiedzi