Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Po kiego czorta dłubać i wkładać do starego paścia? Powiedz mi?A co mu da nowy paść kupiony na allegro ? O którym mało wie ? Tu wie co ma... Dobry mechanik ogarnie..No chyba że w drzewo i tyle...odszkodowanie...[emoji12] ale.musi mieć kase by dołożyć do czegoś nowszego... A już ma rozebrane więc chyba lekko za późno... Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Nigdy nie jest za późno Ej młody...pierdziele idę spać bo na rano cza gonić... A pajda i tak nas nie słucha bo poszedł w kimę
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Artur pomysł był ok ale musi to poskładać i pytanie ile dostanie...a ile musi dołożyć do nowszego... Druga sprawa podejrzewam że pajdzie było by po prostu szkoda go rozbić skoro tyle razem przeszli... Ja też rano gonie ale do żor na basen do Aquacity...[emoji16] Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Taki dlatego dalej masz to b5 ... Haha P.S. jestem ciekaw zdania innych ale jak sie zaczyna dyskusja burzliwa to milczą... Koledzy.. A w końcu to forum motoryzacyjne...[emoji1] iwypowiada sie koleś z b5 2.5 at i nissana haha no i hammer.... Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mario22
Multis Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Dobra... Przerwę na chwile... Jaki sub do domu. Magnat 302A. Taga TSW-120, JAMO 210... Heh...
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Poczytaj na forum o rtv agd... A w temacie remontu silnika turboi całej resztykeżor może dać rady bo niczym z forum forda... Wymienił wszystko i dalej nie jechało hahaha A tak serio to dobranoc. [emoji12] Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Taką wycinkę ciepłem...Spoko to jutro ktoś może coś doradzi..
Multis Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 To tylko dla zmylenia przeciwnika...
pajda Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Lecę po popcorn...He he heA tu taka dyskusja a ja poszlem w spać. To fakt troche sie szkoda tego auta bo kasa wpakowana i jak by nie to to juz by stal pod domem focus 1.6 ktorego bylem wczoraj ogladac. Fajne auto moze i troche wiecej plastikowy ale duzo wiecej bajerow i to co wkladalem w audi to on ma w standardzie. Wiem, wiem ktos powie pewnie ze aut na f sie nie kupuje. Ale teraz zadne auto nie jest solidnie wykonane znajomy w b8 330k i pompe zatarlo.
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Gadałem Ci jak przy przebiegu 12k siemian pompę wody wymieniał w VW ? Trza kupić co się podoba i nie patrzeć na nic nie znaczący już dziś znaczek Nie wspomnę o zatartym silniku bo jakiś konstruktor wymyślił by nie dawać czujnika oleju do miski jak było w naszych padlinach..... Dasz wiarę? [emoji14]olew: Edytowane 3 Listopada 2015 przez Arturoo
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Mario idź spać .... przecież pisze Synek o B7 nie o A1 :-PPisze o fabryce którą pajda ma kupić używaną z niewiadomo jakim przebiegiem... Bo dlamnie fabryka to nówka sztuka a takiego silnika chyba nie znajdzie...Chodzi o silnik w którym nic większego nie było robione, czyli planowanie głowicy itd. Po kiego czorta dłubać i wkładać do starego paścia? Powiedz mi?A co mu da nowy paść kupiony na allegro ? O którym mało wie ? Tu wie co ma... Dobry mechanik ogarnie..No chyba że w drzewo i tyle...odszkodowanie...[emoji12] ale.musi mieć kase by dołożyć do czegoś nowszego... A już ma rozebrane więc chyba lekko za późno... Każdy szanujący sprzedawca daje gwarancję, zresztą żeby ocenić w jakimś tam stopniu wystarczy zdjąć pokrywę zaworów i zobaczyć w jakim stanie jest góra. A jak mało to poczytaj ile Grześ z SWD wpakował w silnik, bo koleś zrobił mu remont kapitalny, a potem jeździł do Kuby z Orzesza przez pół roku i mu po kolei wymieniał co poprzedni mechanik montował, bo okazało się że poszedł po taności...Ale kto mu robił ? Trafił na h*jowego mechanika i tyle.... Życie ale co temu winien biedny silnik...Zrobi u Stasia w ASO i będzie miodzio...[emoji12] Wcześniej go chwalił, bo u ojca zrobił i nie było problemów... Niby skasował za regenerację wtryskow a auto kopcilo jak wcześniej... Ogólnie historia jak z horroru
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Lecę po popcorn...He he heA tu taka dyskusja a ja poszlem w spać. To fakt troche sie szkoda tego auta bo kasa wpakowana i jak by nie to to juz by stal pod domem focus 1.6 ktorego bylem wczoraj ogladac. Fajne auto moze i troche wiecej plastikowy ale duzo wiecej bajerow i to co wkladalem w audi to on ma w standardzie. Wiem, wiem ktos powie pewnie ze aut na f sie nie kupuje. Ale teraz zadne auto nie jest solidnie wykonane znajomy w b8 330k i pompe zatarlo. Czyli co robisz B6 tanim kosztem i na otomoto ?
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 a ja powiem tak Pajda kup silnik i go wyremontuj i wszyscy będą zadowoleni
Rekomendowane odpowiedzi