Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja do 22 musze wytrzymać przy coli... czymam za Ciebie ksiuki
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis to jest złota rączka czasami naprawia nawet tylko wzrokiem polecam tego użytkownika i będę opowiadał o nim swoim wnukom
Horneth Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzień wolny spędzony na warsztacie ale warto było bo Cinquecento wróciło na drogi
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis to jest złota rączka czasami naprawia nawet tylko wzrokiem polecam tego użytkownika i będę opowiadał o nim swoim wnukom ja też stanley jakbyś jutro przez przypadek znalazł lewe lustro do b5 grzane (normalne...nie niebieskie !!! ) i napisał tu jego cenę to będę wdzięczny ...moje zmarło i muszę przed zimą zanabyć ....podjebki żyją max miesiąc ,....więc z aso będzie trzeba nabyć
pajda Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis to jest złota rączka czasami naprawia nawet tylko wzrokiem polecam tego użytkownika i będę opowiadał o nim swoim wnukom ja też stanley jakbyś jutro przez przypadek znalazł lewe lustro do b5 grzane (normalne...nie niebieskie !!! ) i napisał tu jego cenę to będę wdzięczny ...moje zmarło i muszę przed zimą zanabyć ....podjebki żyją max miesiąc ,....więc z aso będzie trzeba nabyć znasz nr tego lustra ?
stanley Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Arturro, znając życie między 220 a 300zł
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis to jest złota rączka czasami naprawia nawet tylko wzrokiem polecam tego użytkownika i będę opowiadał o nim swoim wnukom ja też stanley jakbyś jutro przez przypadek znalazł lewe lustro do b5 grzane (normalne...nie niebieskie !!! ) i napisał tu jego cenę to będę wdzięczny ...moje zmarło i muszę przed zimą zanabyć ....podjebki żyją max miesiąc ,....więc z aso będzie trzeba nabyć znasz nr tego lustra ? nie...ale znam kogoś kto może znać ...Ceski Tesin ma w profilu :D :D
pajda Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis to jest złota rączka czasami naprawia nawet tylko wzrokiem polecam tego użytkownika i będę opowiadał o nim swoim wnukom ja też stanley jakbyś jutro przez przypadek znalazł lewe lustro do b5 grzane (normalne...nie niebieskie !!! ) i napisał tu jego cenę to będę wdzięczny ...moje zmarło i muszę przed zimą zanabyć ....podjebki żyją max miesiąc ,....więc z aso będzie trzeba nabyć znasz nr tego lustra ? nie...ale znam kogoś kto może znać ...Ceski Tesin ma w profilu :D :D lewa czy prawa strona , ma być asferyczne ? płaskie czy wypukłe ? 8D0857535E cena 274 brutto
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz
Multis Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz Kup zamiennik. A nie ma co się spuszczac nad ori. Zaraz buchną.
stanley Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz Kup zamiennik. A nie ma co się spuszczac nad ori. Zaraz buchną. kiedyś kupiłem do siebie zamiennik, nie jest to warte nawet 20zł choć zapłaciłem chyba z 70zł
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz Kup zamiennik. A nie ma co się spuszczac nad ori. Zaraz buchną.Tzn? Ukradną? No co Ty...ja nie parkuje w Tychach Mam zamiennik... Grzał miesiąc
Multis Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Może być asferyczne...nie ma cyganić na odległości...może parzyć kawę Lewe...Ale mnie studzisz Kup zamiennik. A nie ma co się spuszczac nad ori. Zaraz buchną.Tzn? Ukradną? No co Ty...ja nie parkuje w Tychach Mam zamiennik... Grzał miesiąc Od początku mam zamienniki i jeszcze działają.
stanley Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis, Ty jesteś szpec. Muszę kupić dysk zewnętrzny, pytanie jaki? co polecasz ?
diman Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 O tez mnie interesuje zmieniam się w słuch
Multis Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis, Ty jesteś szpec. Muszę kupić dysk zewnętrzny, pytanie jaki? co polecasz ? To zależy czy będzie bardzo przenosny
pajda Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=S6rN_yNqpXc czy te zegary są niebieskie czy mi się wydaje?
stanley Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Multis, Ty jesteś szpec. Muszę kupić dysk zewnętrzny, pytanie jaki? co polecasz ? To zależy czy będzie bardzo przenosny zgrać, co zgrać, czasem podłączyć pod kompa i tyle
Multis Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Małe tzw gotowe 2.5 mają prędkość obrotowa 5400. Chcesz 7200 to osobno dysk i obudowa. 3.5 najczęściej masz już 7200 i tańsze, ale zasilacz trza targać. Przy okazji 3.5 teoretycznie wytrzymalsze.
Rekomendowane odpowiedzi