Arturoo Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Na Nomie stoi RS4 do sprzedania za 78k. Nie porywa to auto
akjam Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Wole avanta A gdzieś ty był jak cie nie było? Jak fura? Na Nomie stoi RS4 do sprzedania za 78k. Ale koza
pajda Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Wole avanta +1 ja też BTW : nowy serial na C+, wciąga http://www.filmweb.pl/serial/Blindspot%3A+Mapa+zbrodni-2015-741834
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 czyżbym się jeszcze nie przywitał
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Multis ten link co ci podałem do tej skrzyni i wzmacniacza to skrzynia jeszcze na gwarancji a piecyk sprawny ponoc w stu procentach. Cene ugrałem na 320 zl więc chyba biore... Nawet jakby na handel to sie opłaca... Ale.myśle że go zainstaluje Naciapane z Z2
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Multis ten link co ci podałem do tej skrzyni i wzmacniacza to skrzynia jeszcze na gwarancji a piecyk sprawny ponoc w stu procentach. Cene ugrałem na 320 zl więc chyba biore... Nawet jakby na handel to sie opłaca... Ale.myśle że go zainstaluje Naciapane z Z2 Te wzmaki dobrze grają. A skrzynia to się okaze
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Multis ten link co ci podałem do tej skrzyni i wzmacniacza to skrzynia jeszcze na gwarancji a piecyk sprawny ponoc w stu procentach. Cene ugrałem na 320 zl więc chyba biore... Nawet jakby na handel to sie opłaca... Ale.myśle że go zainstaluje Naciapane z Z2 Te wzmaki dobrze grają. A skrzynia to się okazePonegocjowałem i biore za 350 z kompletem kabli... Ważne że piec dobry a skrzynie jakby co sprzedam i kupie większą... Cena rewelka.. tak mi się wydajeNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi