pajda Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Mi bardziej chodzi o zrobienie liczniejszego spota czyli dogadanie cześniej terminu żeby więcej osób wpadło Naciapane z Z2 Ale po co, od razu ogień i wóda na pierwszy plan !
ucho.77 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Mi bardziej chodzi o zrobienie liczniejszego spota czyli dogadanie cześniej terminu żeby więcej osób wpadło Naciapane z Z2 Ale po co, od razu ogień i wóda na pierwszy plan ! To może w Bielsku przy grylu
pajda Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 [emoji2] dla małej kompletujemy wyprawkę
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 [emoji2] dla małej kompletujemy wyprawkę Jeszcze miesiac temu chciałeś kupować forda a dzisiaj pokazujesz ciuszki sygnowane marką audi To jest choroba A co do spota przed świętami, jaki termin macie na myśli?
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 To może wigilijka w city rocku ?
stanley Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 herbata z prądem no i po.... czas na kolejną
pajda Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 [emoji2] dla małej kompletujemy wyprawkę Jeszcze miesiac temu chciałeś kupować forda a dzisiaj pokazujesz ciuszki sygnowane marką audi To jest choroba A co do spota przed świętami, jaki termin macie na myśli? Ford cały czas chodzi mi po głowie.Na dzień dzisiejszy czekam na odbiór mojego dziada i się zobaczy ale chyba trzeba będzie jeździć jeszcze z 2 lata herbata z prądem no i po.... czas na kolejną Również herbatka i tez z prądem [emoji2]
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Pajda po takim remoncie to auto jak nowe... Daj znać jak będziesz sprzedawał.. Za te 2 lata... Tylko dbaj o niego... Jak masz hak i quattro to pisz pw za te dwa lata nim go gdzieś wystawisz Naciapane z Z2 Edytowane 26 Listopada 2015 przez Mario22
franciszek Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Pozdrawiam typa który przerysował mi zderzak i spie....ił Michał kiedy odbierasz kojota ? Ucho masz u mnie dobrą wódeczkę tylko jeszcze nie wiesz za co
Mario22 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Psssyyyttt chlory Naciapane z Z2
ucho.77 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Psyyyyyyt synek o tej porze to się kofi pije
Rekomendowane odpowiedzi