Horneth Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 A kiedy oddajesz na swap silnika ?
turzol Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 A kiedy oddajesz na swap silnika ?Musiałem odmówić termin listopadowy a nast wolny mają w styczniu ..Motor już zaliczkowalem więc czekam na swoją kolej. Może do tego czasu się turbo w końcu posypie to wpadnie ciut większa suszara Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
franciszek Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 No powiem Ci Artur ze auto zaczyna wyglądac
stanley Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 ten mój ziomek, któremu jebli C6 dostał kasę z ubezpieczalni nie mówiłem, że nie ma rzeczy niemożliwych
pajda Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 siema - chociaż tu nie gadają co lepsze nowe czy wypierdziany 8 latek no ale nic pogadajmy o d*pach wreszcie coś się zaczyna tu dziać hmm cos by trzeba załyczyc tylko co herbata z prądem , czy może ruda z colą ja dalej bez wozu, ale jest już postęp bo motor już na swoim miejscu i po pierwszym uruchomieniu
morsik26 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Chłopaki za tydzień w Mikołajki jadę Pendolino do Warszawy i mam pytanie gdzie mogę zostawić auto na cały dzień,najlepiej jakiś parking strzeżony blisko dworca bo małe dzieci,bo będą dwa auta o ile moje będzie jeździć? Myślałem nad Galerią Katowicką ale tam otwierają dopiero od 7 a my mamy pociąg o 6.40.
Multis Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Chłopaki za tydzień w Mikołajki jadę Pendolino do Warszawy i mam pytanie gdzie mogę zostawić auto na cały dzień,najlepiej jakiś parking strzeżony blisko dworca bo małe dzieci,bo będą dwa auta o ile moje będzie jeździć? Myślałem nad Galerią Katowicką ale tam otwierają dopiero od 7 a my mamy pociąg o 6.40.Ja. W tychach kole lodowiska...
morsik26 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Chłopaki za tydzień w Mikołajki jadę Pendolino do Warszawy i mam pytanie gdzie mogę zostawić auto na cały dzień,najlepiej jakiś parking strzeżony blisko dworca bo małe dzieci,bo będą dwa auta o ile moje będzie jeździć? Myślałem nad Galerią Katowicką ale tam otwierają dopiero od 7 a my mamy pociąg o 6.40.Ja. W tychach kole lodowiska...To wiesz trocha daleko na nogach do Katowic
stanley Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Chłopaki za tydzień w Mikołajki jadę Pendolino do Warszawy i mam pytanie gdzie mogę zostawić auto na cały dzień,najlepiej jakiś parking strzeżony blisko dworca bo małe dzieci,bo będą dwa auta o ile moje będzie jeździć? Myślałem nad Galerią Katowicką ale tam otwierają dopiero od 7 a my mamy pociąg o 6.40.Ja. W tychach kole lodowiska...To wiesz trocha daleko na nogach do Katowic tutaj masz parking, 100m od dworca, kiedyś płatny, ostatnio co tam jestem to jest awaria automatu i stoję za free
turzol Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Chłopaki za tydzień w Mikołajki jadę Pendolino do Warszawy i mam pytanie gdzie mogę zostawić auto na cały dzień,najlepiej jakiś parking strzeżony blisko dworca bo małe dzieci,bo będą dwa auta o ile moje będzie jeździć? Myślałem nad Galerią Katowicką ale tam otwierają dopiero od 7 a my mamy pociąg o 6.40. Mogę Ci przetrzymać fure na parkingu przy firmie gdzie pracuje, z tym że dopiero od 8:00.... Na dworzec 5min z buta
Multis Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Chłopaki za tydzień w Mikołajki jadę Pendolino do Warszawy i mam pytanie gdzie mogę zostawić auto na cały dzień,najlepiej jakiś parking strzeżony blisko dworca bo małe dzieci,bo będą dwa auta o ile moje będzie jeździć? Myślałem nad Galerią Katowicką ale tam otwierają dopiero od 7 a my mamy pociąg o 6.40.Ja. W tychach kole lodowiska...To wiesz trocha daleko na nogach do KatowicTo tylko sugestia. Odjebali parking. I nikt nie chce parkowac...
morsik26 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 turzol 8 godzina to niestety za późno. Stanley chyba skorzystam z Twojej propozycji parkingu.
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Tyszaki albo okoliczni - potrzebuje pożyczyć moduł pod kiere , może być nawet golas bez obsługi tempomatu etc. Ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi