miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/345501-slaski-wypad-narciarski-2201-piatek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Stasiu masz łyżwy dla Ali ???? nie mam, a co ? a nic chciałem pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Dobrze że na szaliku napis Handball bo myślałem że to piłka halowa ...kupa znajomych wkleiła foty na FB z meczu a ja nawet nie wiem w co grali ... musiały być tanie bilety... a mimo to coś tam pusto na trybunach.... Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 B9 na Tychach Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka czy ja dobrze widzę - lusterka wskoczyły w drzwi a nie są dalej w trójkącie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 B9 na Tychach Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Przód super a tył... niby fajny ale w Kia lub czymś podobnym... B9 na Tychach Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka czy ja dobrze widzę - lusterka wskoczyły w drzwi a nie są dalej w trójkącie ? Też to widziałem ale nie chciałem nic pisać żeby nie było że się czepiam... dziwnie to zrobili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dla mnie jakieś takie zbyt seryjne to b9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dla mnie jakieś takie zbyt seryjne to b9 przypomnij sobie swoją jak kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dla mnie jakieś takie zbyt seryjne to b9przypomnij sobie swoją jak kupiłeś Wtedy jeszcze byłem młody i głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Siemka z wieczora... Meczyk ogląddacie? COs cieżko im idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak zwykle czekają na końcówkę żeby podgonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A w co grają? Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak zwykle czekają na końcówkę żeby podgonić. No to podgonili... DObrze, że nie było jeszcze z pół minuty grania bo by przegrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak zwykle czekają na końcówkę żeby podgonić. No to podgonili... DObrze, że nie było jeszcze z pół minuty grania bo by przegrali. Wszystko w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na Polsacie http://www.filmweb.pl/film/Przypadek-2008-457470 Z białym RS4 B7 avant w roli główniej. Dobry film już kiedyś oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak zwykle czekają na końcówkę żeby podgonić. No to podgonili... DObrze, że nie było jeszcze z pół minuty grania bo by przegrali. Wszystko w temacie. No dobre. wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi