Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k**wa, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego :thumbdown: a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni :kwasny:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego :thumbdown: a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni :kwasny:

to odbierz :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych? :naughty:

Opublikowano

ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego :thumbdown: a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni :kwasny:

to odbierz :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych? :naughty:

bo zawsze to jest przedłużenie umowy na "atrakcyjnych" warunkach , albo jakaś sonda , albo inne ch*je-muje dzikie węże... :thumbdown:

niech wpadnie ten ktoś na za***isty pomysł i niech odstrzeży numer , albo niech napisze mi sms'a co chce :decayed:

Opublikowano

my geje, wy zwykłe pedzie :tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:07_________________________________________________

Stan, pozdrów Baśkę :naughty:

nie zmieniaj tematu :gwizdanie:

Oko, a Ty chcesz w pysk? czy lubisz tak tylko igrać? :polew:

hehehe zobaczymy na urodzinach

wódka to twój wróg więc lej ją w pysk :polew:

wierzyciele go pewnie ścigajątaj jak mnie :polew: :polew:

Opublikowano

bo zawsze to jest przedłużenie umowy na "atrakcyjnych" warunkach , albo jakaś sonda , albo inne ch*je-muje dzikie węże... :thumbdown:

niech wpadnie ten ktoś na za***isty pomysł i niech odstrzeży numer , albo niech napisze mi sms'a co chce :decayed:

jak mi ktoś taki dzwoni to mówię wprost że to mnie nie interesuje, dziękuję do widzenia :naughty:

bez pierdolenia...

Opublikowano

znudzi sie komuś to przestanie dzwonić ,nikomu hajsu nie wisze :gwizdanie: także sie nie boje , jak coś chce niech zadzwoni z normalnego numeru :good:

a teraz pytanie z innej beczki , ma ktoś wyjumaki :decayed: do chorusa ?

Opublikowano

ma ktoś wyjumaki :decayed: do chorusa ?

niestety nie :mysli:

Akjam może będzie wiedział kto ma bo kiedyś szukał czegoś takiego

Opublikowano

przekażę i ucałuję :naughty:

Opublikowano

przekażę i ucałuję :naughty:

noo to fajnie :decayed:

Opublikowano

heheh

to tak jak ja :gwizdanie:

spamuje gdzie mi odpowiadają :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG :kwasny:

Opublikowano

ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG :kwasny:

i tak dogonimy jak z okiem nie pomylimy postów i nie będzie w SG podbijać :P

bo wtedy to strach sie pokazać we wtorek :strachliwy:

Opublikowano

a tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG

heheh wszystko zostanie w rodzinie :naughty:

Nikogo nie ma więc musisz pomagać

monolog jest nudny :decayed:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:22_________________________________________________

heheheh ja zaraz musze do guru napisać żeby wykasował moje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG

monolog jest nudny :decayed:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:22_________________________________________________

heheheh ja zaraz musze do guru napisać żeby wykasował moje :polew: :polew: :polew:

ooo to i ja napisze... o wielki guru usuwaj :D:D

Opublikowano

do wieczora :hi:

na szczęście u nas rozmawia się o d*pach, samochodach i alkoholu a nie tak jak na gliwickich.

katosy RULEZ :good::buhaha:

Opublikowano

ooo to i ja napisze... o wielki guru usuwaj :D:D

tylko , żeby Ci stąd nie pousuwał , wisz jaki on jest :decayed:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:39_________________________________________________spadam na ścianke sie troche powspinać :naughty:

przynajmniej tam sie pne do góry bez wielkich przeszkód :rolleyes:

Opublikowano

:hi:

boże już drugi dzień w pracy masakra :polew: jeszcze tylko jutro :decayed:

Opublikowano

Keżor ja mam jakieś wyjmaki do radia ale nie wiem czy podejdą do chorusa :gwizdanie: Takie dwa kluczyki mam :naughty:

Opublikowano

boże już drugi dzień w pracy masakra :polew: jeszcze tylko jutro :decayed:

:polew:

kędzior, Ty i ta twoja ciężka praca, a potem się dziwicie że jest kryzys...