keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 k**wa, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni to odbierz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych?
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni to odbierz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych? bo zawsze to jest przedłużenie umowy na "atrakcyjnych" warunkach , albo jakaś sonda , albo inne ch*je-muje dzikie węże... niech wpadnie ten ktoś na za***isty pomysł i niech odstrzeży numer , albo niech napisze mi sms'a co chce
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 my geje, wy zwykłe pedzie :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:07_________________________________________________ Stan, pozdrów Baśkę nie zmieniaj tematu :gwizdanie: Oko, a Ty chcesz w pysk? czy lubisz tak tylko igrać? hehehe zobaczymy na urodzinach wódka to twój wróg więc lej ją w pysk ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni to odbierz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych? wierzyciele go pewnie ścigajątaj jak mnie :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni to odbierz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych? bo zawsze to jest przedłużenie umowy na "atrakcyjnych" warunkach , albo jakaś sonda , albo inne ch*je-muje dzikie węże... niech wpadnie ten ktoś na za***isty pomysł i niech odstrzeży numer , albo niech napisze mi sms'a co chce jak mi ktoś taki dzwoni to mówię wprost że to mnie nie interesuje, dziękuję do widzenia bez pierdolenia...
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 znudzi sie komuś to przestanie dzwonić ,nikomu hajsu nie wisze :gwizdanie: także sie nie boje , jak coś chce niech zadzwoni z normalnego numeru a teraz pytanie z innej beczki , ma ktoś wyjumaki do chorusa ?
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ma ktoś wyjumaki do chorusa ? niestety nie Akjam może będzie wiedział kto ma bo kiedyś szukał czegoś takiego
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Stan, pozdrów Baśkę przekażę i ucałuję
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Stan, pozdrów Baśkę przekażę i ucałuję noo to fajnie
Seski Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 juz się gubię w którym poście spamuje :gwizdanie:
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 heheh to tak jak ja :gwizdanie: spamuje gdzie mi odpowiadają :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG
Seski Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG i tak dogonimy jak z okiem nie pomylimy postów i nie będzie w SG podbijać bo wtedy to strach sie pokazać we wtorek
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG heheh wszystko zostanie w rodzinie Nikogo nie ma więc musisz pomagać monolog jest nudny [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:22_________________________________________________ ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG i tak dogonimy jak z okiem nie pomylimy postów i nie będzie w SG podbijać bo wtedy to strach sie pokazać we wtorek heheheh ja zaraz musze do guru napisać żeby wykasował moje :polew:
Seski Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG heheh wszystko zostanie w rodzinie Nikogo nie ma więc musisz pomagać monolog jest nudny [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:22_________________________________________________ ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG i tak dogonimy jak z okiem nie pomylimy postów i nie będzie w SG podbijać bo wtedy to strach sie pokazać we wtorek heheheh ja zaraz musze do guru napisać żeby wykasował moje :polew: ooo to i ja napisze... o wielki guru usuwaj :D
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 do wieczora na szczęście u nas rozmawia się o d*pach, samochodach i alkoholu a nie tak jak na gliwickich. katosy RULEZ
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 a tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG heheh wszystko zostanie w rodzinie Nikogo nie ma więc musisz pomagać monolog jest nudny [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:22_________________________________________________ ja tu u Was za dużo pisać nie mogę...bo jak tak dalej będzie to szybko dogonicie SG i tak dogonimy jak z okiem nie pomylimy postów i nie będzie w SG podbijać bo wtedy to strach sie pokazać we wtorek heheheh ja zaraz musze do guru napisać żeby wykasował moje :polew: ooo to i ja napisze... o wielki guru usuwaj :D tylko , żeby Ci stąd nie pousuwał , wisz jaki on jest [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:39_________________________________________________spadam na ścianke sie troche powspinać przynajmniej tam sie pne do góry bez wielkich przeszkód
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 boże już drugi dzień w pracy masakra jeszcze tylko jutro
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Keżor ja mam jakieś wyjmaki do radia ale nie wiem czy podejdą do chorusa :gwizdanie: Takie dwa kluczyki mam
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 boże już drugi dzień w pracy masakra jeszcze tylko jutro kędzior, Ty i ta twoja ciężka praca, a potem się dziwicie że jest kryzys...
Rekomendowane odpowiedzi