Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek niemyśl tak bardzo bo ci żyłka pęknie
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... siemka pracuś nic niemów Puckowi tak choćbyś Ty wiedział [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 16:32_________________________________________________ Pucek niemyśl tak bardzo bo ci żyłka pęknie czasem trzeba ruszyć te szare komóry
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 nom ja też niewiem ale spokojnie z czasem się dowiemy
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... siemka pracuś nic niemów Puckowi Siema! No właśnie już mi się nie chce pracować i może zrobię sobie przerwę... :gwizdanie: Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... nie podlizuj się tylko pochwal się co to kupiłeś bo już nawet szperałem w Twoim temacie z B7 :> :tongue4: Nie powiem... :tongue4: a kiedy się pochwalisz? kiedy montaż? No nie wiem jak szybko się z tym uporam ale może wcześniej coś powiem...
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ku***a, cały czas ktoś do mnie wydzwania z zastrzeżonego a ja z założenia nie odbieram zastrzeżonych i już mnie to irytuje , cały czas go odrzucam , a on cały czas dzwoni to odbierz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:18_________________________________________________a tak w ogóle to dlaczego nie odbierasz zastrzeżonych? bo zawsze to jest przedłużenie umowy na "atrakcyjnych" warunkach , albo jakaś sonda , albo inne ch*je-muje dzikie węże... niech wpadnie ten ktoś na za***isty pomysł i niech odstrzeży numer , albo niech napisze mi sms'a co chce do mnie też jakiś ch*uj dzwoni ale nigdy nie zdążę odebrać
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 nom ja też niewiem ale spokojnie z czasem się dowiemy No jak komuś się nudzi to może mi pomoże i będzie wiedział wcześniej...?
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ale jestem zmęczony to masakra jakaś po czym? kur..wa m*ć, w sobotę do roboty
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 nom ja też niewiem ale spokojnie z czasem się dowiemy No jak komuś się nudzi to może mi pomoże i będzie wiedział wcześniej...? niemam siły ale jestem zmęczony to masakra jakaś po czym? kur..wa m*ć, w sobotę do roboty stary przecież już 2 dni byłem w pracy uuuuu sobota no ale za to premie ci da wysoką
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ale jestem zmęczony to masakra jakaś Co Ty Kędzior wiesz o zmęczeniu... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ale jestem zmęczony to masakra jakaś Co Ty Kędzior wiesz o zmęczeniu... :polew: :polew: dużo czytałem na ten temat więc wiem :polew:
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ale jestem zmęczony to masakra jakaś Co Ty Kędzior wiesz o zmęczeniu... :polew: :polew: dużo czytałem na ten temat więc wiem :polew: Ja wczoraj byłem wy.eba.y jak sto ciu.ów... :kox:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ale jestem zmęczony to masakra jakaś Co Ty Kędzior wiesz o zmęczeniu... :polew: :polew: dużo czytałem na ten temat więc wiem :polew: Ja wczoraj byłem wy.eba.y jak sto ciu.ów... :kox: nom czasem tak już jest
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 o jest i nasza katowicka adrenalina :gwizdanie:n witam
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 o jest i nasza katowicka adrenalina :gwizdanie:n witam cze diman
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 o jest i nasza katowicka adrenalina :gwizdanie:n witam cze diman siemano
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 o jest i nasza katowicka adrenalina :gwizdanie:n witam cze diman siemano Co tam słychować:? Znowu się opier...?!
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 o jest i nasza katowicka adrenalina :gwizdanie:n witam cze diman siemano Co tam słychować:? Znowu się opier...?! na Dimana Kaśka pracuje, tak jak Basia na mnie
Rekomendowane odpowiedzi