stanley Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Stanley myślisz że Piotrek ogarnąłby to w robocie ? http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-2-0-tdi-140km-zarejestrowany-uszkodzony-ID6yeecR.html jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Cześć, mam takie pytanko. Jak niektórzy wiedzą powiększy mi się rodzinka. Więc trzeba poczynić odpowiednie kroki. Czas zmienić japońskie tamagoczi na jakieś większe auto. Macie pomysł co można by fajnego kupić za 25k ? Budżet skromny.GratkiZadbane b6 Pytasz na forum audi co ci polecają pewnie 99 % poleci ci audi w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pajda..przeca tam nie ma miejsca Załóż fotelik i zadzwoń dla mnie, że się myliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pajda..przeca tam nie ma miejsca Załóż fotelik i zadzwoń dla mnie, że się myliłem Przyjdź z tym fotelikiem na spota zrobimy testa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Z autopsji wiem że b6avant do gigantów nie należy , baza z nosidłem wejdą ale z przodu tak średnio miejsa wystarczy dla pasażera. Do bagażnika wkładasz gondole i wózek i zostaje miejsce na torbe z zakupami. Już lepszym rozwiązaniem jest szukać a6 c5 , pakowniejsze autko. Ew Skoda Octavia w kombi. Edytowane 8 Lutego 2016 przez Horneth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pajda..przeca tam nie ma miejsca Załóż fotelik i zadzwoń dla mnie, że się myliłem Przyjdź z tym fotelikiem na spota zrobimy testaZawsze z nim jeżdżę Najważniejsze to żebyś zobaczył jak to jest jak w foteliku siedzi Łobuz jakiś i ile zajmuje miejsca i jego nogi jaki mają zasięg Zapytaj stanley'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 nie wiem co Wy wozicie i ile tego miejsca potrzebujecie ale ja nigdy nie miałem problemów z zapakowaniem się nawet jak na wczasy leciałem, wózek, jedna dupna walizka, jedna mniejsza jakiś mały plecak a dodatkowo jeszcze wożę dojazdówkę bo mam lpg , w d*pach się przewraca , ja pamiętam jak ze starymi w 4 osoby do Bułgarii malaczem pomykaliśmy. Może przy dwójce dzieci może być ciasno ale z jednym nie widzę problemów. Tak więc Kędzior szukaj autobusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 c5 jak bym mial kupic to bym chyba juz wolal szukac s6c5. myślałem nad b7 ale to raczej nie ten przedział cenowy żeby trafić w wypasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 c5 jak bym mial kupic to bym chyba juz wolal szukac s6c5. myślałem nad b7 ale to raczej nie ten przedział cenowy żeby trafić w wypasie. w tym przedziale cenowym, to będzie ciężko znaleźć B6 na wypasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 To Passat b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 To Passat b6 to też jest jakaś opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 c5 jak bym mial kupic to bym chyba juz wolal szukac s6c5. myślałem nad b7 ale to raczej nie ten przedział cenowy żeby trafić w wypasie. Wejdź na wątek krakowski... Boseron sprzedaje B7 za drobniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 takie cuś też mi się podoba http://allegro.pl/mercedes-e-270cdi-177ps-2003r-xenon-serwis-z-de-i5970035435.html a tutaj pan pisze ze super stan techniczny i wizualny przecież by chyba nie kłamał hehe http://allegro.pl/r-line-black-phaeton-3-2v6-start-stop-full-opcja-i5966751370.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Phateon ?? skarbonka bez dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Phateon ?? skarbonka bez dna sugerujesz że pan w ogłoszeniu by kłamał? hehe a tak serio to chyba te 5.0tdi byly ciulowe a benzynowe to chyba wytrzymałe. chyba że chodzi ci o zawieszenie i elektronike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 po pierwsze znajdź sztukę z niekręconym licznikiem i w dobry stanie techniczym.... po drugie koszta utrzymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 znam gościa który może sprawdzać przebieg z vw hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi