diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala przez chwile byla nakrylem ja [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 18:03_________________________________________________ o jest i nasza katowicka adrenalina :gwizdanie:n witam cze diman siemano Co tam słychować:? Znowu się opier...?! na Dimana Kaśka pracuje, tak jak Basia na mnie no tu dobrze prawisz
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła no ale chyba niejedno żeby jej czasem za lekko niebyło
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła to niech wezmie dwa to i ja wpadne z salatka :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła no ale chyba niejedno żeby jej czasem za lekko niebyło napisałem 8, tzn dwa czteropaki- to nie brzmi tak cięzko
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 znów temat o piwie to nie dla mnie :> pa
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła no ale chyba niejedno żeby jej czasem za lekko niebyło napisałem 8, tzn dwa czteropaki- to nie brzmi tak cięzko może na zapas niech jeszcze kupi z 20kg cukru
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła no ale chyba niejedno żeby jej czasem za lekko niebyło napisałem 8, tzn dwa czteropaki- to nie brzmi tak cięzko może na zapas niech jeszcze kupi z 20kg cukru o curwa! :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gdzie ta adrenalina? zamiast pracować to się opie*rdeala pogoń ją trochę niech wkońcu się weźmie i coś pożytecznego zrobi napiszę jej PW żeby jekies piwo po drodze kupiła no ale chyba niejedno żeby jej czasem za lekko niebyło napisałem 8, tzn dwa czteropaki- to nie brzmi tak cięzko może na zapas niech jeszcze kupi z 20kg cukru to lepiej 20 piw kij tam z cukrem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 znów temat o piwie to nie dla mnie :> pa nom my o spirytusie niepiszemy więc nic ciekawego tutaj nieznajdziesz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 18:11_________________________________________________idę się kimnąć bo mnie tak łeb boli że masakra
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 znów temat o piwie to nie dla mnie :> pa nom my o spirytusie niepiszemy więc nic ciekawego tutaj nieznajdziesz [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 18:11_________________________________________________idę się kimnąć bo mnie tak łeb boli że masakra no to kororowych
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 [...]idę się kimnąć bo mnie tak łeb boli że masakra Mnie też tak napier...! Myślałem, że to od wczorajszej przejażdżki ale widzę, że dziś sporo osób narzeka na migrenę... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 wróciłem poszedł bym coś potańczyć
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 wróciłem poszedł bym coś potańczyć ty mosz synek zachcianki no ale masz ferie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 kędzior śpisz , a tu Ci życie ucieka wróciłem poszedł bym coś potańczyć ty mosz synek zachcianki no ale masz ferie :gwizdanie: fajnie nie
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 wróciłem poszedł bym coś potańczyć niekuś mnie niekuśśśś :polew: :polew:
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 stanley co z tym tankowaniem kombinujemy cos jutro czy odpuszczamy
Rekomendowane odpowiedzi