Multis Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Bry Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku ...widziałem Twój dyliżans pod carex'em. No nie powiem ładna i szczerze...byłem w mega szoku, że nie masz RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 c A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku co było http://www.x-kom.pl/p/283771-notebook-laptop-156-lenovo-b51-80-i3-6100u-8gb-240-dvd-rw-win10-r5-m330.html co myślisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku Artur juz mnie tak nie zachwalaj grunt ze jest Oki :-)naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku Artur juz mnie tak nie zachwalaj grunt ze jest Oki :-)naciepane z GT-I9195 Ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 c A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku co było http://www.x-kom.pl/p/283771-notebook-laptop-156-lenovo-b51-80-i3-6100u-8gb-240-dvd-rw-win10-r5-m330.html co myślisz ? Tylko tyle że gwarancja, dalej bede obstawiał swoje.. A za dwa lata kupisz sobie nowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku Artur juz mnie tak nie zachwalaj grunt ze jest Oki :-)naciepane z GT-I9195 gadać co było ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litai Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Pany Szukam kogoś na Śląsku kto ogarnie temat malowania, czyszczenia i polerki lamp w B6 (PiterA4 niestety się nie odzywa) oraz przyjrzy się mojemu 1.8 T (telepanie przez 3 sek po odpaleniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku Artur juz mnie tak nie zachwalaj grunt ze jest Oki :-)naciepane z GT-I9195 gadać co było ?? Tak w skrócie - całe auto było naprężone jak plandeka na żuku Sanki poprzesuwane, poduchy silnika źle przykręcone, cała jednostka opierała się odbojem o pas przedni i to powodowało wibracje. Teraz jest jak w Bentleyu, a auto sunie jak po szynach, aż chce sie nim śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 A4 odebrana dzisiaj od Ryśka i w końcu mogę napisać że bo mam mega banana na ryju - Secio dzięki!!. Nie sądziłem że ktokolwiek ogarnie temat z takim podejściem do sprawy i zaangażowaniem tym bardziej, że od 1,5 roku bujałem się po wszelkiej maści szamanach i nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Jeszcze motorownie ogarnę na cacy i będę spełniony, a to nie łatwe w moim przypadku Artur juz mnie tak nie zachwalaj grunt ze jest Oki :-)naciepane z GT-I9195 gadać co było ?? Tak w skrócie - całe auto było naprężone jak plandeka na żuku Sanki poprzesuwane, poduchy silnika źle przykręcone, cała jednostka opierała się odbojem o pas przedni i to powodowało wibracje. Teraz jest jak w Bentleyu, a auto sunie jak po szynach, aż chce sie nim śmigać Tak to jest jak się Anglika kupuje od trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi