Ravu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 To czekam na tel. Psst desperados.. Mam taki mały problem u mojej w A3 próbuję wsadzić żarówki ledy do podświetlenia bagażnika. Normalne żarówy działają, a ledy nie. WTF ??
Polko_V Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 To czekam na tel. Psst desperados.. Mam taki mały problem u mojej w A3 próbuję wsadzić żarówki ledy do podświetlenia bagażnika. Normalne żarówy działają, a ledy nie. WTF ?? ...a polaryzację (+/-) uwzględniłeś??
akjam Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 ...no właśnie i najgorsze było to, że nie wiedzieliśmy czy...alkomat się zdupcył czy rzeczywiście wszyscy byli monter Jak wszyscy wydmuchali 0.0 to bankowo zyebany
Polko_V Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 ...no właśnie...bo zawsze Stasiu czy Gisza coś dmuchnęli a dziś ?!
stanley Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Wczoraj kulturalnie powiedziałem sobie STOP
Ravu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 ...a polaryzację (+/-) uwzględniłeś?? Przekładam i tak i tak. Nie mam pojęcia o co caman. Bo chyba można wykluczyć bezpieczniki..
Polko_V Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Wczoraj kulturalnie powiedziałem sobie STOP :polew: :polew: :polew: :polew: ...a polaryzację (+/-) uwzględniłeś?? Przekładam i tak i tak. Nie mam pojęcia o co caman. Bo chyba można wykluczyć bezpieczniki.. No tak, bo jeśli Ci zwykłe żarówy blangają a ledy nie, to zicherungi są okej. A te ledy są jeszcze dobre, bo mnie kiedyś się zdarzyło, że jak raz pomyliłem polaryzację, to się poprostu "zepsuła" i to w dwóch ledowych zarówkach.
akjam Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 ...no właśnie...bo zawsze Stasiu czy Gisza coś dmuchnęli a dziś ?! Nie uwierze! Wczoraj kulturalnie powiedziałem sobie STOP
Polko_V Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Ja zaraz też kończę...teraz kolacykę Żonka robi ...no właśnie...bo zawsze Stasiu czy Gisza coś dmuchnęli a dziś ?! Nie uwierze! Wczoraj kulturalnie powiedziałem sobie STOP No jak Boga kocham !!
Sensei Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Z godzinkę temu wypiłem pifko, a wiec chyba działa dobrze. ...no właśnie i najgorsze było to, że nie wiedzieliśmy czy...alkomat się zdupcył czy rzeczywiście wszyscy byli monter Edytowane 20 Marca 2016 przez SenseiAdik
Polko_V Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Ehh...no to tylko mi jedno ślina ciśnie jak język...STARZEJEMY SIĘ PANOWIE I PANIE
akjam Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ehh...no to tylko mi jedno ślina ciśnie jak język...STARZEJEMY SIĘ PANOWIE I PANIE A była nadzieja...
Rekomendowane odpowiedzi