A-rek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: no to widze obydwoje mamy fajny dzien, patrz co mnie dzis spotkalo
keżor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: no to widze obydwoje mamy fajny dzien, patrz co mnie dzis spotkalo jakaś przyczyna? czy zerwał sie ze starości ?
A-rek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ludziska ku...wa muszę na serwis ze zje...anym ojdi jechać :wallbash: chyba jakaś rolka mi się wysypała mogłem sobie clio `91 kupic :gwizdanie: no to widze obydwoje mamy fajny dzien, patrz co mnie dzis spotkalo jakaś przyczyna? czy zerwał sie ze starości ? jesli chodzi o przyczyne to domyslam sie co to ale auto aktualnie stoi w serwisie Sopa (do 21 mają urlop). ze starosci raczej sie nie zerwal bo 11 tys km temu byl wymieniany caly rozrzad i ten pasek rowniez. ciekawe co na to w poniedzialek pan Jan Sopa powie
keżor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 chyba lutego , no ale ciekawe, może stary napinacz , albo kamyk wpadł
A-rek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 chyba lutego juz poprawilem, mialo byc ze do 21 mają urlop :>
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 f*ck dziś wszystko mi się psuje. :wallbash: jeszcze tv mi się spalił dziś ide sie upić w trupa
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 f*ck dziś wszystko mi się psuje. :wallbash: jeszcze tv mi się spalił dziś ide sie upić w trupa no to rzeczywiscie ci sie pierdzieli ;(
OKO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a-rek no nie zazdroszcze mam nadzieje że u mnie się tak źle nie skończy [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 17:34_________________________________________________ f*ck dziś wszystko mi się psuje. :wallbash: jeszcze tv mi się spalił dziś ide sie upić w trupa no to rzeczywiscie cie pierdzieli ;( przychodze do domu pstryk power a tu nie działa boje się otworzyć lodówkę
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja robię! Idę do pracy na 20tą! ja podobnie, ale na 22 :>
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a-rek no nie zazdroszcze mam nadzieje że u mnie się tak źle nie skończy [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 17:34_________________________________________________ f*ck dziś wszystko mi się psuje. :wallbash: jeszcze tv mi się spalił dziś ide sie upić w trupa no to rzeczywiscie cie pierdzieli ;( przychodze do domu pstryk power a tu nie działa boje się otworzyć lodówkę może z tego nerwa od 2,5 się naelektryzowałeś i wszystko rozpieprzasz, ochłoń
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 więc keżorek, nic innego Ci nie pozostaje jak odwiedzić "chudego" i udać się do czekolady :gwizdanie:
keżor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 więc keżorek, nic innego Ci nie pozostaje jak odwiedzić "chudego" i udać się do czekolady :gwizdanie: hehe , On pewnie w piątek do czekolady nie pójdzie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 więc keżorek, nic innego Ci nie pozostaje jak odwiedzić "chudego" i udać się do czekolady :gwizdanie: hehe , On pewnie w piątek do czekolady nie pójdzie :gwizdanie: nie ta muza? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a ja wrócił z pracy , byłem blisko Kanara keżor a co wlałbyś co ? hmm ja jutro ide na urodziny do ziomka, robi w city rocku :>
keżor Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 więc keżorek, nic innego Ci nie pozostaje jak odwiedzić "chudego" i udać się do czekolady :gwizdanie: hehe , On pewnie w piątek do czekolady nie pójdzie :gwizdanie: nie ta muza? :gwizdanie: panny nie piją za darmo a ja wrócił z pracy , byłem blisko Kanara keżor a co wlałbyś co ? hmm ja jutro ide na urodziny do ziomka, robi w city rocku :> no coś tam bym porobił , wkońcu piątek
Miszka82 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 gdyby nie to, że jutro prawdopodobnie bedę miał K.O to bym dziś wyskoczył ale 2 razy pod rząd K.O....nie te lata keżor....nie te lata
stanley Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 a ja jutro do roboty, więc dzisiaj nic nie robie Miszka, jak będziesz w city rocku to wpadne tam pod koniec imprezy z aparatem
Rekomendowane odpowiedzi