Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek !
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek ! farciarz
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek ! farciarz W przyszłym tygodniu na rano ...
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek ! farciarz W przyszłym tygodniu na rano ... przynajmniej się wyśpisz
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek ! farciarz W przyszłym tygodniu na rano ... przynajmniej się wyśpisz No w przyszłym tygodniu napewno.... A teraz jeszcze z dzieciakami po konowałach... dziś z małym na zabiegu chirurgicznym.. ja sie chyba najbardziej zestresowałem... Ech... Zdrowie (małego) Jutro wydział komunikacji, nowa niunia do przepisania, (ucho już pewnie promile liczy ) heh
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zwłaszcza, że jutro zjeżdża i będzie na głodzie i zdrowie małego ( znam te temat )
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zwłaszcza, że jutro zjeżdża i będzie na głodzie i zdrowie małego ( znam te temat ) Po raz kolejny zdrowie... Daj spokój , nie wiedziałem że zrobią to od razu... Ważne że juz ogarnięte... Zdrowie i do kimy...
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Co z tego że na głodzie jak trzeba w końcu pakiet lato założyć na dwa auta,Morsikowi pomóc i uj wie co się jeszcze wywali Ja się pytam jak tu pić
pajda Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek !farciarz W przyszłym tygodniu na rano ... przynajmniej się wyśpisz No w przyszłym tygodniu napewno.... A teraz jeszcze z dzieciakami po konowałach... dziś z małym na zabiegu chirurgicznym.. ja sie chyba najbardziej zestresowałem... Ech... Zdrowie (małego) Jutro wydział komunikacji, nowa niunia do przepisania, (ucho już pewnie promile liczy ) heh Jest nowy nabytek? Jaki chwal się?
Multis Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek !farciarz W przyszłym tygodniu na rano ... przynajmniej się wyśpisz No w przyszłym tygodniu napewno.... A teraz jeszcze z dzieciakami po konowałach... dziś z małym na zabiegu chirurgicznym.. ja sie chyba najbardziej zestresowałem... Ech... Zdrowie (małego) Jutro wydział komunikacji, nowa niunia do przepisania, (ucho już pewnie promile liczy ) heh Jest nowy nabytek? Jaki chwal się?A tam od razu nowy... A3 z 2000r to gdzie nowy
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Drugie zmiany... Zdrówko, krupniczek !farciarz W przyszłym tygodniu na rano ... przynajmniej się wyśpisz No w przyszłym tygodniu napewno.... A teraz jeszcze z dzieciakami po konowałach... dziś z małym na zabiegu chirurgicznym.. ja sie chyba najbardziej zestresowałem... Ech... Zdrowie (małego) Jutro wydział komunikacji, nowa niunia do przepisania, (ucho już pewnie promile liczy ) heh Jest nowy nabytek? Jaki chwal się?A tam od razu nowy... A3 z 2000r to gdzie nowy [emoji106] Poka jakie foto , chyba ze masz linka do ogloszenia
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie czy możecie ni cytować cytowanych postów Jestem starszym gościem i nie umie korzystać z nowinek technicznych Wogle to cześć w ten piękny deszczowy dzień
Rekomendowane odpowiedzi