ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 pajda bedziesz jutro ? zerkłeś mi do tych sygnalizatorów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hi Skromnie co sie trafi do 30tys zł. Silnik 2.0 tdi lub 2.4 benzyna. Najbardziej pasowałoby mi kupić 2.0tdi z zakatowanym silnikiem i zrobić go pod siebie.Co jest z silnikami 3.2 , że każdy omija jak kałuże? ja go biorę pod uwagę - to chyba nie kwestia, że omija tylko strasznie tego mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 pajda bedziesz jutro ? zerkłeś mi do tych sygnalizatorów ? Ty żyjesz synek?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 pajda bedziesz jutro ? zerkłeś mi do tych sygnalizatorów ? Ty żyjesz synek?! staram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hi Skromnie co sie trafi do 30tys zł. Silnik 2.0 tdi lub 2.4 benzyna. Najbardziej pasowałoby mi kupić 2.0tdi z zakatowanym silnikiem i zrobić go pod siebie.Co jest z silnikami 3.2 , że każdy omija jak kałuże? ja go biorę pod uwagę - to chyba nie kwestia, że omija tylko strasznie tego mało to się chyba do gazu nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 pajda bedziesz jutro ? zerkłeś mi do tych sygnalizatorów ? Ty żyjesz synek?! staram sie Aleś wylewny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 i psssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja to omijam ze względu na łańcuch rozrządu - nie udał im sie ani jeden silnik gdzie jest łańcuch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 pajda bedziesz jutro ? zerkłeś mi do tych sygnalizatorów ? Nie wiem czy będęNie było kiedy zerknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 psyt Ja to omijam ze względu na łańcuch rozrządu - nie udał im sie ani jeden silnik gdzie jest łańcuch... true chociaż sporo ludzi ma 3.0tdi i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Fajna locha, zawsze mi się stare Lexusy podobały, a te LS430 to techniczny majstersztyk, najlepiej wytłumione auto świata i niesamowita kultura pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi