Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Cześć Pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 De jutro będę Morsik czarne były ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 De jutro będę Morsik czarne były ładniejsze A mi się znudziły. Muszę z Tobą pogadać i o coś zapytać. Jutro zadzwonię popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Co rezamy koło 10tej jestem w PL KoJ@K ty się nie chwal tylko na spota zawitaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ludziska potrzebuję kupić błotnik przód prawy bo jak będę robił ten zderzak to od razu zrobię błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami... ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI używkami bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości. - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to jest dopasowane? Etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Co rezamy koło 10tej jestem w PL KoJ@K ty się nie chwal tylko na spota zawitaj Najpierw muszę się Ciebie poradzić a później może będziemy rezać. Najwcześniej koło 14 zadzwonię po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sie pochwale kompletem kół na aucie: Za wąska buda do tych kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ludziska potrzebuję kupić błotnik przód prawy bo jak będę robił ten zderzak to od razu zrobię błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami... ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI używkami bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości. - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to jest dopasowane? Etc.? Nitro ma w B6 zamiennik i jeszcze paru innych kolesi - różne opinie - zapytaj na B6D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sie pochwale kompletem kół na aucie: Za wąska buda do tych kółekBardzo ładne kółko, fakt faktem troszku za szerokie, ale to ma sie "kodżakowi" podobać. Zastanawiam się poważnie nad nimi na przyszły sezon, ale wiem, że będę musiał troszku porzeźbić w nadkolach, aby się na airze schowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tu dobrze leżą ...ale to inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sie pochwale kompletem kół na aucie: Za wąska buda do tych kółekCzepiasz się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ciężkie te kółka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sie pochwale kompletem kół na aucie: Za wąska buda do tych kółekCzepiasz się!Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Te Aha. Co tam z twoimi 19kami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Te Aha. Co tam z twoimi 19kami? mówił, że będzie max 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ciężkie te kółka ?jeśli chodzi Ci o masę...to tak są ciężkie I psssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi