akjam Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Pany chodzi mi po głowie kamerka... Czy pakować $ w GoPro Hero4 Black albo Silver czy wystarczy Xiaomi? Zna się ktoś na tym?
tolek85 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 zależy akjam. jak często i do czego. Oprócz Xiaomi też był jakiś chińczyk, który był lepszy od xiaomi, aczkolwiek GoPro to GoPro żaden xiaomi czy to telefon czy kamerka nie dorówna markowych urządzeń (czytaj dobrze zaprojektowanych i wykonanych) ps. to było jednak Xiaomi, oznaczenie było YI, stąd myślałem, że to co innego kurde, wybaczcie, ale takie badziewia jak xiaomi, czy nawet hułałej, reklamują dobre zdjęcia itp, a co się okazuje, zdjęcie reklamowe nowego huałeja (fakt robi dobre zdjęcia bo widziałem w P9) to na reklamie wystawił zdjęcie zrobione canonem za 18 koła pln... to są właśnie chiniole...
Polko_V Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 dzisiaj wleciała dokładka w czerń ...piękna ta furka
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 k**wa wykończę się, teraz trzeba coś wlać w gardło więc nie ma co czekać, myk 50 gram mocno zmrożonej substancji......uffffffff
morsik26 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 No to ruda ze spritem na odstresowanie przed jutrem [emoji12]
morsik26 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 ruda ze spritemzasmakowało Oj żebyś wiedział [emoji3]
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Stanley ... Coś w poniedziałek spróbuje się dowiedzieć
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Siemka! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Stanley ... Coś w poniedziałek spróbuje się dowiedzieć Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi