Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Arturo, ten sam przeca Ci nawet esa ostatnio pisał toś odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Arturo, ten sam przeca Ci nawet esa ostatnio pisał toś odpisał Aha Bo sie zastanawiałem co za typ mi esy śle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Arturo, ten sam przeca Ci nawet esa ostatnio pisał toś odpisał Aha Bo sie zastanawiałem co za typ mi esy śle nie to nie był Twój ex to byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A8 vs TIR (Przewaga dzięki technice) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A8 vs TIR (Przewaga dzięki technice) Trupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A8 vs TIR (Przewaga dzięki technice) Trupy ? " Poszkodowany został jeden mężczyzna - kierowca Audi opuścił pojazd o własnych siłach i został przewieziony do szpitala w Skierniewicach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Arturo, ten sam przeca Ci nawet esa ostatnio pisał toś odpisał Aha Bo sie zastanawiałem co za typ mi esy śle nie to nie był Twój ex to byłem ja Dobrze żeś mi napisał Bo już myślałem , że uczucia mu nie wygasły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Pany ma ktoś pożyczyć na około tydzień kiere do b6 ? obojętne jaką, może być bez jaśka żeby kręcić się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Ja mam z multi ale do c5 Naciapane z GT-N7105 Jak coś to dzwon 732545749 Naciapane z GT-N7105 Edytowane 15 Lipca 2016 przez walada1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 nie wiem czy podejdzie ale do Pyskowic to mam ze 40km więc nieopłacalne wcale ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Spoko u mnie do b5 wchodzi tam jest duży wieloklin Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Mam Miszka jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Spoko jednak jak byś się na myślistwo dzwon Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Pany ma ktoś pożyczyć na około tydzień kiere do b6 ? obojętne jaką, może być bez jaśka żeby kręcić się dało Cycu w Pszczynie jest gość co ogarnia temat w ciągu 24h kumpel teraz u niego robił Ewentualnie moją możesz zabrać tylko że 2razy do Kato musisz dymać Ja wiem że gebtelmeni nie piją przed 12tą a tu dawno po dobranocce i nikt nie chleje Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Pany ma ktoś pożyczyć na około tydzień kiere do b6 ? obojętne jaką, może być bez jaśka żeby kręcić się dało Cycu w Pszczynie jest gość co ogarnia temat w ciągu 24h kumpel teraz u niego robił Ewentualnie moją możesz zabrać tylko że 2razy do Kato musisz dymać Ja wiem że gebtelmeni nie piją przed 12tą a tu dawno po dobranocce i nikt nie chleje Zdrowie daj namiar to po pierwsze primo, po drugie primo zrobi też gałę (nie loda zboczeńcu) w automacie i ręczny ? po trzecie primo ultimo jaka jakość i jaki hajs ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 psyt Po przejechaniu 4tys km 1.8T, skala spalania 12-16,5l lpg Górna granica to przy dynamicznej jeździe po mieście, w trasie przy 160-180 jest 12,5l w trasie przy 180-200 jest 16l - non stop but przy przyspieszaniu bo to nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Miszka jutro ci to ogarnę bo kumpel w trasie Co do jakości to dobra, jak chcesz to jutro wieczorem będzie na Tychach i możesz se luknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi