morsik26 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Mam pytanie czy da się w B6 zakodować sygnalizację niezapiętych pasów?
GreGoriO Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie, bo nie ma czujnika w zapięciu klamry. Wysłane z mojego iPada...
morsik26 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie, bo nie ma czujnika w zapięciu klamry. Wysłane z mojego iPada... Dzięki za odpowiedź
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Wysłane z komórki...na węgiel mam Cię hubtychy wiesz, że za posiadane dwóch kont jest ban ?
KoJ@K Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Panowie bylby ktoś chętny, żeby zamienic się ramkami wokół szyb i relingami (ja daje kompletny pakiet chrom, a ktos mi daje kompletny pakiet czarnych ramek i relingów) ??
stanley Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Dzisiaj na powrocie z BT cały czas przepisowo i spalanie 7,8l lpg Mały spocik
akjam Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Wysłane z komórki...na węgiel mam Cię hubtychy wiesz, że za posiadane dwóch kont jest ban ? Aleś to Miszka rozkminił
Czesiu Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Wysłane z komórki...na węgiel mam Cię hubtychy wiesz, że za posiadane dwóch kont jest ban ? Aleś szybko zaskoczył :-DNiestety do starego konta nie pamiętam hasła. Odzyskiwanie też nie działa bo mam już innego maila :/ Trzeba będzie napisać do adminów żeby skasowały tamto konto. Wysłane z komórki...na węgiel
Miszka82 Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Dzisiaj na powrocie z BT cały czas przepisowo i spalanie 7,8l lpg Mały spocik to spalanie to wg FIS podajesz czy wg tankowania ? Wysłane z komórki...na węgiel mam Cię hubtychy wiesz, że za posiadane dwóch kont jest ban ? Aleś szybko zaskoczył :-DNiestety do starego konta nie pamiętam hasła. Odzyskiwanie też nie działa bo mam już innego maila :/ Trzeba będzie napisać do adminów żeby skasowały tamto konto. Wysłane z komórki...na węgiel spoko zajmę się tym przy okazji powiem żeby to też wykasowali
Czesiu Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Dzisiaj na powrocie z BT cały czas przepisowo i spalanie 7,8l lpg Mały spocik to spalanie to wg FIS podajesz czy wg tankowania ? Wysłane z komórki...na węgiel mam Cię hubtychy wiesz, że za posiadane dwóch kont jest ban ? Aleś szybko zaskoczył :-DNiestety do starego konta nie pamiętam hasła. Odzyskiwanie też nie działa bo mam już innego maila :/ Trzeba będzie napisać do adminów żeby skasowały tamto konto. Wysłane z komórki...na węgiel spoko zajmę się tym przy okazji powiem żeby to też wykasowali No wiesz ja kiedys przyjade znow w rodzinne strony
Miszka82 Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 wg tankowania ja jebe normalnie jak w dieslu
Rekomendowane odpowiedzi