H4mm3R Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Porównaj to do filigranowej a4 Dopiero uturbione 3,2 w audi jeżdżą dobrze W którym Audi masz seryjnie uturbione 3.2?
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Pani w szkole pyta: Kochane dzieci gdyby przed baranem postawiono wiadro wody i wiadro wódki to które wiadro by wybrał baran ? Dzieci na to - wiadro wody Pani - świetnie, a dlaczego ? Dzieci - bo to baran
miecio7934 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jedzie ktoś z Was na II Spot AUDI ŚLĄSK na Patelnia-3 Stawy Katowice na 18 ?
Mario22 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Pozdro z rowerka.... Audi w polu się nadaje do przykrycia słomy... Naciapane z Z2
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? jestFerrari w cenie Malacza Za małe pewnie będzie hahahNo właśnie
Mario22 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Mario22
morsik26 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kumpel jeździ alfa 159 w dieslu już szósty rok i złego słowa na to auto nie powie i innej marki nie chce już znać
siwytychy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 siemanko ogarnia z Was ktoś logi ? chce sprawdzić przepływkę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/367192-18t-bex-przeplywka/
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Pajda, widziałem dziś w komisie na przeciw myjni w Rybniku białego paska b7 w Rlinie - był mega Problem w tym że rok 2014 za 59999zl Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Pucek
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Pajda, widziałem dziś w komisie na przeciw myjni w Rybniku białego paska b7 w Rlinie - był mega Problem w tym że rok 2014 za 59999zl taki problem to nie problem
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Pajda, widziałem dziś w komisie na przeciw myjni w Rybniku białego paska b7 w Rlinie - był mega Problem w tym że rok 2014 za 59999zl taki problem to nie problem prawdziwy Carrington Ja mam coś na oku... Stare bardzo ale z pewnej ręki i kultowe... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Naciapane z Z2 Cabrio jak dla mnie to E46 w M paku albo Merc W129
Rekomendowane odpowiedzi