KoJ@K Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 W takim razie zbieramy sie i jadziem, dzieki.
morsik26 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 W takim razie zbieramy sie i jadziem, dzieki. Zawsze możesz na kawę też do nas wpaść [emoji1]
Multis Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 W takim razie zbieramy sie i jadziem, dzieki. Mocno chlorowana woda na prysznicach jest.
Multis Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Niedzielny obiad [emoji1] Będziesz garnek jadł? Zawartość ważna
morsik26 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Multis Ty się już tam nie martw o zawartość [emoji1]
Miszka82 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Tak jak długo nie miałem żadnych problemów z autem tak dziś coś się wyjebało pomoże ktoś ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/370274-problem-z-odpalaniem-po-odpaleniu-po-chwili-gasnie/
turzol Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Tak jak długo nie miałem żadnych problemów z autem tak dziś coś się wyjebało pomoże ktoś ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/370274-problem-z-odpalaniem-po-odpaleniu-po-chwili-gasnie/ Spróbuj odpalić z odpiętą przepływką.
venom171 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Jak ktoś szuka zdrowej b7-ki to zapraszam do mojego tematu, sytuacja rodzinna zmusiła mnie do zmiany auta lada moment wystawiam swoją.
pajda Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Jak ktoś szuka zdrowej b7-ki to zapraszam do mojego tematu, sytuacja rodzinna zmusiła mnie do zmiany auta lada moment wystawiam swoją. Co w planach?
venom171 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Póki co przejmę po bracie opla signum 2007 r 1.9 CDTI na pełnym wypasie ale na max 2 lata. Potem wlatuje b8 lub a6.
Mario22 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Ja chyba nie zostanę długo z BMW... Dziś zwykła wymiana oleju, filtrów i termostatu... Milion plastików i pół silnika trzeba było rozebrać Masakra ja rozumie że serwis chce zarabiać ale to jest przesada Co ty piszesz... Ja też to robiłem i umnie bez problemu... Nawet filtr oleju jest z góry i można go normalnie ręką odkręcić... Bez kombinacji i wchodzenia do kanału... Chyba że diesle.tak mają... Ja mam benzyne... To samo wymiana klocków... Dziecinnie prosta...Umnie.już kółka.czekają na.montaż... Dzisiaj wracam.z.weekendu w górach i jutro od rana zakładam. Bulczas.nie chcesz alu ori bmw 16 cali na zime? I opony letnie w dobrym stanie 16 też mam do opylenia jakby kto chciał... Naciapane z Z2 Jaki rozmiar i ile chcesz za nieNaciapane z GT-N7105 Za opony? 16 205/55 a ile chce to co łaska jak w polskim kościele czyli 500 zł... Myśle.że zejda od ręki bo naprawde fajne a tanie oponki... Jutro już wpada nowe koło więc te zostają w zaprzyjaźnionym zakładzie wulkanizacyjnym i jak sie ktoś trafi to weźmie a na ten rozmiar popyt sporyNaciapane z Z2 Edytowane 4 Września 2016 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi