Miszka82 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 ten Passat z ogłoszenia kojarzy mi się z serferem z USA...właściciel zapewne nim nie jest - ale cóż marzenia są bezcenne nie żebym się czepiał ale poważnie podoba Wam się to auto ? chcielibyście tym jeździć co dzień ? fakt masa pracy i talarów władowane ale auto jak dla mnie do kolesia 17- max 25 lat z czapką z prostym daszkiem z jakimś fajnym logo nie powiem bo mój zapuszczony ale przynajmniej serii się trzyma i do malowania poszedł http://www.gieldaklasykow.pl/mercedes-e-500-w124-1994-poznan/
akjam Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Belfer na C+ się zaraz zaczyna. Jakiś nowy serial naszej rodzimej produkcji
stanley Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Belfer na C+ się zaraz zaczyna. Jakiś nowy serial naszej rodzimej produkcji właśnie sprawdzam
akjam Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Zapowiada się dobrze, Dziś pierwsze dwa odcinki.
Kędzior Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) ten Passat z ogłoszenia kojarzy mi się z serferem z USA...właściciel zapewne nim nie jest - ale cóż marzenia są bezcenne nie żebym się czepiał ale poważnie podoba Wam się to auto ? chcielibyście tym jeździć co dzień ? fakt masa pracy i talarów władowane ale auto jak dla mnie do kolesia 17- max 25 lat z czapką z prostym daszkiem z jakimś fajnym logo gdyby to ialo ok 200 koni to jeszcze jesszcze a tak to lipa straszna Edytowane 2 Października 2016 przez Kędzior
stanley Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Zapowiada się dobrze, Dziś pierwsze dwa odcinki.Jest dobrze
Arturoo Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 ten Passat z ogłoszenia kojarzy mi się z serferem z USA...właściciel zapewne nim nie jest - ale cóż marzenia są bezcenne nie żebym się czepiał ale poważnie podoba Wam się to auto ? chcielibyście tym jeździć co dzień ? fakt masa pracy i talarów władowane ale auto jak dla mnie do kolesia 17- max 25 lat z czapką z prostym daszkiem z jakimś fajnym logo gdyby to ialo ok 200 koni to jeszcze jesszcze a tak to lipa straszna+1I jeszcze 4 motion
pajda Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 ten Passat z ogłoszenia kojarzy mi się z serferem z USA...właściciel zapewne nim nie jest - ale cóż marzenia są bezcenne nie żebym się czepiał ale poważnie podoba Wam się to auto ? chcielibyście tym jeździć co dzień ? fakt masa pracy i talarów władowane ale auto jak dla mnie do kolesia 17- max 25 lat z czapką z prostym daszkiem z jakimś fajnym logo gdyby to ialo ok 200 koni to jeszcze jesszcze a tak to lipa straszna+1I jeszcze 4 motion +1 http://www.gieldaklasykow.pl/volkswagen-golf-mk1-cabriolet-1990-13900-pln-jerzmanowa/
Pucek Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Siema Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ...kwestia gustu...folie zawsze można ściągnąć, na takie pierdołki nie zważam uwagi. Mnie chodzi o body...bo jest ładne, błotniki, zderzaki itd.
Arturoo Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ...kwestia gustu...folie zawsze można ściągnąć, na takie pierdołki nie zważam uwagi. Mnie chodzi o body...bo jest ładne, błotniki, zderzaki itd. Citroen kaktus też ma ładne zderzaki
Polko_V Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ...dalej twierdzę, że to kwestia gustu
Multis Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Chłopy. Jak co to piwnica, osiedle h. Psyyyyyyyyt.
Rekomendowane odpowiedzi