KoJ@K Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Prosto mowiac - czernidlo do opon, znaju? nie używam Na oponach nic nie ma ale na felgi jakiś szmalec widziałem że kładli chłopaki trueFelgi są zabezpieczone powłoką hydrofobową No to moze zacznij. felgi wybrandzlowane w jakis powlokach, a opony trole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zima na aucie Już? Nie za wczas? Mnie osobiście czarne felgi nie leżą ale to tobie na się podobać U mnie też zima... Potem nie ma czasu kiedy zmienić, a to kolejki... A tu szybki szpil i po bólu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Prosto mowiac - czernidlo do opon, znaju? nie używam Na oponach nic nie ma ale na felgi jakiś szmalec widziałem że kładli chłopaki trueFelgi są zabezpieczone powłoką hydrofobową No to moze zacznij. felgi wybrandzlowane w jakis powlokach, a opony trole. pierdziele to, nie mam czasu na takie rzeczy, auto służy mi do przemieszczania się z pkt A do B, felgi się ubrudzą i wszystko się wyrówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 To po kiego je malowales, jak tylko sluzy z jazdy od A do B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 To po kiego je malowales, jak tylko sluzy z jazdy od A do B. bo były srebrne i w opłakanym stanie - farba z nich odchodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 a co z punktem G ? http://allegro.pl/jeep-grand-cheroke-5-2-v8-06-1998-oryginal-klasyk-i6578017499.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 A tu z opon odlazi brud. przeciez jezdzisz tylko z A do B, na takich tez bys dal rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 A tu z opon odlazi brud. przeciez jezdzisz tylko z A do B, na takich tez bys dal rade. nie dałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ja sie wyłamałem i dzisiaj letnie założyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 też myślę, że by nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ja sie wyłamałem i dzisiaj letnie założyłem bez różnicy, podobno twoje stoi w garażu od 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ja sie wyłamałem i dzisiaj letnie założyłem bez różnicy, podobno twoje stoi w garażu od 2 lat +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ja sie wyłamałem i dzisiaj letnie założyłem bez różnicy, podobno twoje stoi w garażu od 2 lat do tej dziupli żodyn palca nie wetknie bo nawalone po sam dach, a co dopiero auto tam trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze to jakie sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym.dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze A co z multiplą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze to jakie sugestie ? moim zdaniem najlepszy kolor to biały Edytowane 29 Października 2016 przez Kędzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze to jakie sugestie ? moim zdaniem najlepszy kolor to biały Ty sie faktycznie starzejesz... Biały do czerwonego z czarnymi dodatkami, to tak jak byś popijał zimnym napojem ciepłą wódkę, do bani Tak, wiem Miszka, wódki się nie popija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze to jakie sugestie ? moim zdaniem najlepszy kolor to biały jakbym miał 16 lat i honde civic - może bym się zdecydował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze to jakie sugestie ? moim zdaniem najlepszy kolor to biały Ty sie faktycznie starzejesz... Biały do czerwonego z czarnymi dodatkami, to tak jak byś popijał zimnym napojem ciepłą wódkę, do bani Tak, wiem Miszka, wódki się nie popija Ewelina twierdzi ze jeszcze nie wydoroślałem więc gdzie tam do starzenia hehehe Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny tak jak napisał Pajda to tobie ma się podobać nie innym. dla mnie kicha ale jak tobie się podoba to najwazniejsze to jakie sugestie ? moim zdaniem najlepszy kolor to biały jakbym miał 16 lat i honde civic - może bym się zdecydował przesadzassz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi