Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Niech wrzuci foto jako obecnie stan paliwa Po co ? Na tempomacie 4 dychy gnam w sznurku Tosz w tych warunkach to do CRO bym zalecial tak goniąc na zbiorniku
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja dziś wracałem z roboty o 6 rano i wszelkie systemy switch off... Bajka taki RWD.... Naciapane z Z2
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja dziś wracałem z roboty o 6 rano i wszelkie systemy switch off... Bajka taki RWD.... Naciapane z Z2 To zacznij szukać dobrego blacharza hehe
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Jakieś choróbsko mnie atakuje ale chyba atak odparty... Ludziska mam do pogonienia felgi standardowe alusy 16ki z B7ki z oponoami zimowymi (opony - może zrobiłem na nich z 3 tysiące km, nie więcej), rocznik 2014 Dębica Frigo jeśli dobrze pamiętam. Mam kupca ale nie wiem ile mu powiedzieć? Oczywiście mówię o cenie "na świat" a nie na forum Edit: Opona Kleber Krisalp HP2 205/55R16 (Ale jest hit bo nie widzę DOT?)) Made in Poland Edytowane 1 Grudnia 2016 przez akjam
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja dziś wracałem z roboty o 6 rano i wszelkie systemy switch off... Bajka taki RWD.... Naciapane z Z2 To zacznij szukać dobrego blacharza hehe Śmiej sie ... ale też zauważyłem , że prościej tego bawarskiego paścia kontrolować jak elektronika nie blokuje mocy
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Z Rwd Jeździłem tylko omega mv6 , wydaje mi się że zimą jazda bez kontroli to przy delikatnym przesadzeniu pewny rów hehe
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jakieś choróbsko mnie atakuje ale chyba atak odparty... Ludziska mam do pogonienia felgi standardowe alusy 16ki z B7ki z oponoami zimowymi (opony - może zrobiłem na nich z 3 tysiące km, nie więcej), rocznik 2014 Dębica Frigo jeśli dobrze pamiętam. Mam kupca ale nie wiem ile mu powiedzieć? Oczywiście mówię o cenie "na świat" a nie na forum Edit: Opona Kleber Krisalp HP2 205/55R16 (Ale jest hit bo nie widzę DOT?)) Made in Poland myślę, że kobla spokojnie jak nie więcej, nie sprawdzałem cen, ja sprzedałem moje zimówki barum polaris 3 czy jakoś tam z podobnym przelotem ale na alu i 15 cali za 850zł więc kobel jak nic , 1200zł ? nie wiem
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 zapytałeś Ravu czy możesz coś wkleić z YT ?
Sensei Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 zapytałeś Ravu czy możesz coś wkleić z YT ? A ne mozna ?
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 zapytałeś Ravu czy możesz coś wkleić z YT ? A ne mozna ? no nie wiem
Horneth Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Stanley Passat jest już policzony jako całka ? Co z katalizatorem bo napisałem Izie na tej liście za pierwszym razem że jest uszkodzony a go nigdzie nie widze
Rekomendowane odpowiedzi